Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η πριγκίπισσα με το τατουάζ πέθανε από καρκίνο του μαστού!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

10

Η πριγκίπισσα με το τατουάζ πέθανε από καρκίνο του μαστού!!!

 

Σε ενδιαφέρονται συμπεράσματα κατέληξαν οι επιστήμονες αναφορικά με το θάνατο της «πριγκίπισσας» Ουκόκ που έζησε πριν από 2.500 χρόνια στα όρη Αλτάι στη Σιβηρία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκύπτει από τα ευρήματα των επιστημόνων κατά τη μελέτη του σώματος της μουμιοποιημένης πριγκίπισσας Ουκόκ, όπως ονομάστηκε η 25χρονη γυναίκα, που έζησε πριν από 2.500 χρόνια στα βουνά Αλτάι στη Σιβηρία.

Οι Ρώσοι επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η διατηρημένη στον πάγο, γυναίκα, που είχε αρκετά τατουάζ, πέθανε από καρκίνο του μαστού, ενώ ένα ακόμη ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι έκανε χρήση κάνναβης με στόχο να θεραπευτεί από την ασθένειά της.

«Είμαι απόλυτα σίγουρος για τη διάγνωση – είχε καρκίνο», ανέφερε σχετικά ο Δρ Andrey Letyagin στην ανάλυσή του, λέγοντας ότι «έχουμε να κάνουμε με όγκο στο δεξί στήθος με μεταστάσεις στους λεμφαδένες».  «Δεν έχω άλλη εξήγηση για την κατάστασή της, μόνο ο καρκίνος θα μπορούσε να έχει τέτοιες επιπτώσεις», σημείωσε.

πριγκίπισσα του πάγου - μούμια - εξετάσεις

Τα τατουάζ που φέρει στο κορμί της είναι εξαιρετικής δεξιοτεχνίας, ενώ θεωρείται ότι η χρήση ναρκωτικών έκανε τα συγγενικά της πρόσωπα να πιστεύουν ότι μπορούσε να επικοινωνήσει με τα πνεύματα, όπως εκτιμούν οι ειδικοί.

πριγκίπισσα του πάγου - μούμια - εξετάσεις - μαγνητικές τομογραφίες

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη το σώμα της γυναίκας στο Νοβοσιμπίρσκ από τους εξέχοντες ακαδημαϊκούς Andrey Letyagin και Andrey Savelov, έδειξε ότι η «πριγκίπισσα» έπασχε επίσης από οστεομυελίτιδα, μια λοίμωξη του οστού ή μυελού των οστών.

πριγκίπισσα του πάγου - μούμια - εξετάσεις - μαγνητικές τομογραφίες

 

 

antenna.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou