Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πόσο συγκινητικό: Διάσημος σχεδιαστής έκανε πραγματικότητα την ευχή 1 μικρού παιδιού!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Πόσο συγκινητικό: Διάσημος σχεδιαστής έκανε πραγματικότητα την ευχή ενός μικρού παιδιού!

Πόσο συγκινητικό: Διάσημος σχεδιαστής έκανε πραγματικότητα την ευχή 1 μικρού παιδιού!

Αναμφισβήτητα το ωραιότερο στιγμιότυπο από τη γεμάτη λάμψη εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης. Ο σχεδιαστής Naeem Khan, σε συνεργασία με τον οργανισμό Make-a-Wish και τη στιλίστρια του Glam4Good, Mary Alice, Stephenson, έστειλε πρόσκληση για το show του στην 11χρονη Trinity Faith Moran, για να γίνει το τιμώμενο πρόσωπο της επίδειξης.

Courtesy of Aviva Klein
Courtesy of Aviva Klein

Η μικρή Trinity, η οποία μάχεται τον καρκίνο, έφτασε πριν από λίγες μέρες για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη, επισκέφθηκε το showroom του γνωστού σχεδιαστή και ο ίδιος της έφτιαξε ένα custom-made gown, με τα ίδια υφάσματα που χρησιμοποίησε για τη συλλογή του για τη σεζόν Φθινόπωρο 2016.

Πριν καθίσει στην πρώτη σειρά, το γλυκύτατο κοριτσάκι έκανε μια βόλτα στα παρασκήνια της επίδειξης, κάθισε για μαλλιά και μακιγιάζ, ενώ στο τέλος του show, περπάτησε μαζί με το Naeem Khan στην πασαρέλα, κάνοντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά της πραγματικότητα.

 

zfud6a

clqaswle35xunivznt9w

 

Πηγή:queen.gr , femde.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika