Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Πώς θα γίνετε ακαταμάχητοι;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Πώς θα γίνετε ακαταμάχητοι;

 Πώς θα γίνετε ακαταμάχητοι;

 

Ο έρως, που έχει γίνει ποίημα, τραγούδι έργο τέχνης από πλήθος καλλιτεχνών, έχει και την πιο πρακτική πλευρά του, πέραν του ρομαντικού του σκέλους.
Το πρακτικό κομμάτι του έρωτος, λοιπόν, αφορά το πως τελικά θα καταφέρετε να γοητεύσετε εκείνον ή εκείνη, ώστε να σας ερωτευτεί και να τον/την ερωτευτείτε κι εσείς ακόμα περισσότερο και εν ολίγοις να πάρει ο έρως το δρόμο του και να δημιουργηθεί ο ερωτικός δεσμός.

Και επειδή οι επιλογές είναι πολλές, σε αγόρια, κορίτσια, γυναίκες και άντρες, και οι περισσότεροι είναι συχνά θολωμένοι από τα προβλήματα της καθημερινότητας, φροντίστε οι ίδιοι να κάνετε εαυτόν διακριτό, ώστε να σας δει, να γοητευτεί και να σας ερωτευτεί, τόσο εύκολα και τόσο απλά, όσο πρέπει –τελικά- να είναι η αγάπη.

Κορίτσια, φροντίστε την εμφάνισή σας
Δεν χρειάζεται να έχετε τις διαστάσεις μοντέλου, όσο κι αν αυτομαστιγώνεστε που δεν τις έχετε. Στους άντρες αρέσουν οι καμπύλες και οι γυναίκες που δεν παραμελούν τον εαυτό τους. Ούτε σε εσάς άλλωστε θα άρεσε ένας άντρας που παραμελεί την εμφάνιση και την εικόνα του. Τονίστε τα δυνατά σας σημεία και κρύψτε επιμελώς τα λιγότερο γοητευτικά και να είστε σίγουρες πως θα εκτιμηθούν οι προσπάθειές σας.

Χρησιμοποιήστε το θαύμα του μακιγιάζ για να ενισχύσετε τα μεγάλα μάτια και τα σαρκώδη χείλη σας, αλλά μην το παρακάνετε. Το υπερβολικό μακιγιάζ δίνει άλλα μηνύματα. Και προς Θεού, τρώτε σαν άνθρωποι. Αν δεν σας ενδιαφέρει η υγεία σας, τότε σίγουρα θα σας ενδιαφέρει η εικόνα σας και θα πρέπει να ξέρετε πόσο κακό κάνετε στην επιδερμίδα σας όταν δεν τρέφεστε σωστά. Τρώτε σωστά και υγιεινά  γιατί η πεποίθηση πως όσο πιο αδύνατη είστε, τόσο περισσότερες θα είναι και οι επιτυχίες σας, είναι μια πολύ λάθος και πολύ καταστροφική πεποίθηση.

Τέλος, αν μπορείτε να έχετε τα μαλλιά σας μακριά, τότε έχετε τα μαλλιά σας μακριά, αφού στους άντρες αρέσουν τα πολλά και πλούσια μαλλιά. Αν ωστόσο είστε κορίτσι που του αρέσουν τα κοντά μαλλιά και με το κοντό καρέ νιώθετε όμορφα, τότε κρατήστε τα κοντά. Μόνο αν αισθάνεστε εσείς όμορφες θα αντιληφθούν την ομορφιά σας και οι άλλοι.

 

Πώς θα γίνετε ακαταμάχητοι;

Ακονίστε το χιούμορ σας
Οι γυναίκες θέλουν άντρες με χιούμορ και οι άντρες θέλουν γυναίκες που να γελάνε με το χιούμορ τους. Ακόμα λοιπόν, και αν δεν βρίσκετε όλα τα αστεία του πετυχημένα γελάστε και θα το εκτιμήσει. Πολλές φορές το βάρος του να σας διασκεδάσει πέφτει βαρύ σε έναν άντρα  και λίγη ενθάρρυνση, πάντα κάνει βοηθάει. Μην ξεχνάτε πως το πόσο άνετα θα νιώσει, ώστε να σας δείξει πραγματικά πόσο αστείος μπορεί να γίνει, είναι και στο δικό σας χέρι.

Μη φοβάστε να κάνετε και οι ίδιες αστεία και να κάνετε την παρέα και εκείνον να διασκεδάσουν. Σε όλους αρέσουν οι κοπέλες που δεν φοβούνται να «τσαλακωθούν». Το να γίνετε βέβαια ο κωμικός της παρέας, δεν θα είναι το ποιο γοητευτικό στοιχείο σας, αλλά τουλάχιστον μάθετε να γελάτε με κάτι, όταν είναι πραγματικά αστείο. Το γέλιο είναι το καλύτερο πράγμα στον κόσμο άλλωστε.

Φροντίστε να ενημερώνεστε
Μπορεί όλοι να ισχυρίζονται ότι τους ελκύει ένα βαθύ ντεκολτέ και μια μίνι φούστα, αλλά να είστε σίγουρες πως δεν αρκεί αυτό  για να τον κρατήσετε. Η εικόνα είναι η πρώτη εντύπωση, αλλά μονάχα η πρώτη. Στο τέλος της ημέρας, όλοι θέλουν να μπορούν να κάνουν μια κουβέντα με τον άλλο και να συζητήσουν θέματα που απασχολούν τους ίδιους και όσα συμβαίνουν γύρω τους.
Η πρόσβαση στη γνώση πια είναι το μόνο εύκολο και καλά θα κάνετε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκολία. Ενημερώνεστε ανά 2-3 ημέρες για όσα συμβαίνουν στον κόσμο και αποκτήστε ένα πεδίο ενδιαφέροντος, είτε αυτό είναι η μουσική, είτε ο κινηματογράφος, είτε η μόδα, ώστε την επόμενη φορά που θα σας ρωτήσει κάποιος με τι σας αρέσει να ασχολείστε, να έχετε έτοιμη μια καλή απάντηση και τη γνώση να τη στηρίξετε.

Εάν ωστόσο βρεθείτε οι δυο σας και τα βρείτε σκούρα, να ξέρετε ότι μπορείτε πάντα να του μιλήσετε για αθλητικά. Σίγουρα θα έχει πολλά να σας πει και σίγουρα δεν θα περιμένει να γνωρίζετε εσείς πολλά επί του θέματος. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να τον κάνετε να σας μάθει κάτι που δεν ξέρετε.

 

Πώς θα γίνετε ακαταμάχητοι;

Να είστε επιλεκτική
Μην βγαίνετε και μην ασχολείστε με τον καθένα που σας ρίχνει δεύτερη ματιά. Πρώτον, γιατί δεν αξίζουν όλοι την προσοχή σας και, δεύτερον, γιατί κανείς δεν θα εκτιμήσει την κρίση σας έτσι. Οι άντρες προτιμούν τις επιλεκτικές γυναίκες, αφού όταν τις καταφέρουν να ασχοληθούν με εκείνους, ενισχύεται ακόμα περισσότερο η αυτοπεποίθησή τους, ενώ τις αντιλαμβάνονται περισσότερο σαν μια δύσκολη πρόκληση. Και μην έχετε αμφιβολία ότι σε όλους τους άντρες αρέσουν τα δύσκολα.

Κάντε του κομπλιμέντα
Μπορεί να επικρατεί η αντίληψη πως τα κομπλιμέντα θα πρέπει να απευθύνονται κυρίως στις γυναίκες, αλλά η αλήθεια είναι πως το ίδιο ανάγκη τα έχουν και οι άντρες. Η γυναίκα που δεν διστάζει να πει στον άντρα, πόσο καλοντυμένος είναι, δείχνει σίγουρη για τον εαυτό της και μια γυναίκα που θα ήθελε κάποιος να έχει δίπλα του. Δώστε προσοχή στα στοιχεία που χαρακτήρα του που θεωρεί εκείνος ότι είναι τα δυνατά του σημεία, κάντε του κοπλιμέντο πάνω σε αυτά και θα δείτε το χαμόγελό του να φτάνει μέχρι τα αυτιά. Ακόμα και όταν συμφωνείτε μαζί του σε ένα θέμα αισθητικής, στα αυτιά του μοιάζει σαν κομπλιμέντο, αφού εκείνος εκτιμάει τη γνώμη σας και όταν εσείς συμφωνείτε με τη δική του, τότε νιώθει ακόμα καλύτερα.

 

Πώς θα γίνετε ακαταμάχητοι;

Και ο οδηγός για άνδρες…

Αγόρια, φροντίστε κι εσείς την εμφάνισή σας
Χωρίς να υποννοείται να κυκλοφορείτε με κουστούμι και γραβάτα καθημερινά, καλό είναι να προσέχετε λίγο την εμφάνισή σας. Μην παραλείπετε το ντους μετά το ποδόσφαιρο και αν ένα ρούχο είναι λερωμένο μη το φορέσετε και δεύτερη φορά, γιατί αντιθέτως με ό,τι νομίζετε, ο λεκές φαίνεται. Φροντίστε να είστε πάντα καθαροί, περιποιηθείτε τα γένια σας και σιδερώνετε τα ρούχα σας, ακόμα και αν το τσαλακωμένο ρούχο, το θεωρείτε πράξη επανάστασης, δεν είναι! Οι γυναίκες μπορεί να είναι πιο επιεικείς, όσον αφορά την εικόνα ενός άντρα, εν αντιθέσει με την αυστηρότητα που χαρακτηρίζει σε αυτό το κομμάτι τους άντρες, αλλά ίσως τελικά να είναι επιεικείς, επειδή αναγκάζονται!

Ασχοληθείτε με το σώμα σας, όχι για να κατεβείτε στους Ολυμπιακούς, αλλά για να νιώσετε οι ίδιοι πρώτα καλά και έτσι να τραβήξετε περισσότερα βλέμματα πάνω σας.

Αναπτύξτε το χιούμορ σας
Το πρώτο πράγμα που ζητάει μια γυναίκα σε έναν άντρα είναι να έχει χιούμορ. Φροντίστε λοιπόν να είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που θα δουλέψετε και θα διαπιστώσετε οι ίδιοι πόσο εκτιμητέο χαρακτηριστικό είναι. Ακόμα και αν δυσκολεύεστε να πείτε ένα καλό αστείο ή να βγάλετε γέλιο από μια κατάσταση, καθώς κι αυτό ένα ταλέντο είναι, μάθετε τουλάχιστον να αναγνωρίζετε ένα καλό αστείο και να γελάτε με την καρδιά σας με αυτό.
Δε χρειάζεται άλλωστε να είστε εσείς ο κωμικός της παρέας, καθώς είναι εξίσου σημαντικό να γελάτε με ό,τι αστείο συμβαίνει και να μη φοβάστε να δείξετε πόσο χαλαρός και ανοιχτός είστε. Κάτι ακόμα που θα βοηθήσει και εσάς και τη γοητεία σας στο αντίθετο φύλο είναι η καλλιέργεια του «παιδιού» μέσα σας. Μην διστάζετε να ζήσετε περιπέτειες και καταστάσεις που μας έκαναν παιδιά να ενθουσιαζόμαστε. Αφεθείτε ελεύθεροι στο παιχνίδι με φίλους ή με τα παιδιά των φίλων και θα νιώσετε οι ίδιοι πιο χαλαροί, ακόμα και στο θέμα του φλέρτ.

 

Πώς θα γίνετε ακαταμάχητοι;

Κάντε της κομπλιμέντα
Όλοι έχουμε ανάγκη από λίγη επιβεβαιώση και δεν κοστίζει τίποτα ένα κοπλιμέντο. Ένα ειλικρινές κοπλιμέντο έχει ανεκτίμητη αξία και θα κάνει το κορίτσι να πέσει στην αγκαλιά σας μια ώρα αρχύτερα, γιατί θα έχετε πρώτοι εσείς εκτιμήσει τα καλά στοιχεία της. Γι’ αυτό το λόγο, μην εστιάζετε μόνο σε στοιχεία της εξωτερικής της εμφάνισης. Παρατηρήστε τη συμπεριφορά της και πείτε της ένα καλό λόγο για τον τρόπο που χειρίζεται τους ξένους και το πόσο βοηθητική είναι με όσους έχουν ανάγκη. Μην αμελείτε να σχολιάζετε θετικά την εμφάνισή της, όταν ετοιμάζετε να βγει με εσάς, και μια δραστηριότητά της που κάνει καλά. Όσο πιο αποδεκτή νιώθει μια γυναίκα, τόσο πιο εύκολα θα σας παραδοθεί.

Στηριχτείτε στα πόδια σας
Είναι ομολογουμένως, άδικο στις παρούσες συνθήκες να θεωρείται αναμενόμενο και –ίσως- προαπαιτούμενο από έναν άντρα να έχει μια καλή δουλειά, ικανή να στηρίξει ολόκληρη οικογένεια. Κανείς όμως δεν μπορεί να θεωρήσει επιθυμητό έναν άντρα που μένει με τους γονείς τους στα 40 του και δεν κάνει καμία προσπάθεια για να ξεφύγει από αυτή την κατάσταση. Αν σας αρέσει να μένετε σπίτι με τους γονείς σας και έχετε παραιτηθεί από τη ζωή, μην περιμένετε τίποτα άλλο από τη ζωή και κυρίως καμία γυναίκα να σας προσέξει.

Ακόμα και η προσπάθεια να στηριχτείτε στα πόδια σας, δεδομένων των συνθηκών, είναι εκτιμητέα από κάθε γυναίκα, που έχει επίγνωση της κατάστασης. Μπορεί να ζορίζεστε οικονομικά, αλλά αν βγείτε μαζί της για ένα ποτό, ζοριστείτε λίγο περισσότερο και κεράστε τη. Το κέρασμα δεν σημαίνει επίδειξη δυναμισμού. Το κέρασμα σημαίνει απόδειξη ότι το αξίζει να δώσετε τα λεφτά και την ενέργειά σας για εκείνη. Μην την κάνετε να αμφιβάλλει ότι αξίζει να την κεράσετε ένα ποτό. Και να είστε σίγουροι πως την επόμενη φορά θα σας κεράσει εκείνη.

 

Πώς θα γίνετε ακαταμάχητοι;

Και να της είστε πιστός
Εν αντιθέσει με ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι άντρες, που θεωρούν πως το προφίλ του γυναικά, είναι αυτό που ελκύει κι άλλες γυναίκες, αυτό που κάνει έναν άντρα ακαταμάχητο στα μάτια μιας γυναίκας είναι η πίστη του και η αφοσίωσή του. Τη στιγμή που θα δηλώσετε την αγάπη σας σε μια γυναίκα και θα την τηρήσετε σαν κάτι ιερό, τότε θα γίνετε απόλυτα ακαταμάχητος και ελκυστικός, στην ίδια, σε όλες τις φίλες της και σε όλες τις φίλες των φιλενάδων της.

Και αν δεν είστε ακόμα σε εκείνη τη φάση της ζωή σας που ψάχνετε το «λιμάνι» να αράξετε, τότε ας είστε τουλάχιστον ειλικρινής. Μη δημιουργείτε προσδοκίες που δεν έχετε εξ αρχής σκοπό να εκπληρώσετε. Μην κοροιδεύετε τη σύντροφό σας, γιατί η ατιμία θα επιστραφεί σε εσάς, αργά ή γρήγορα.

clickatlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι να κάνετε όταν ανακαλύπτετε πως το παιδί σας είναι εκφοβιστής…

Βογιατζής Ηλίας

Γιατί τσακωνόμαστε περισσότερο με αυτούς που αγαπάμε

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika