Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πώς θα αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
Πώς θα αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή;

 Πώς θα αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή;

 

Μην απελπίζεστε όμως, γιατί υπάρχει ακόμα ελπίδα και πολλοί τρόποι για να βάλετε ξανά σπίθα στην κρεβατοκάμαρα και να πάρουν φωτιά οι νύχτες σας, όπως όταν ήσαστε νέοι με τον καλό σας και δεν είχατε ούτε μπουγάδα, ούτε πεθερά, ούτε τα λατρεμένα σας τέκνα.

1. Επικοινωνήστε
Το βασικότερο κομμάτι της σχέσης δυο ανθρώπων είναι δυστυχώς και το πιο δύσκολο. Η επικοινωνία μεταξύ των συντρόφων, προωθεί την υγεία της σχέσης και αποτρέπει τις παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Μην ξεχνάτε να εκφράζεστε και να εκφράζετε όσα σας αρέσουν, είτε αυτό είναι μια απλή δήλωση αγάπης, μέχρι μια δήλωση για το πως θέλετε να περάσετε μια ερωτική νύχτα μαζί του/της.

2. Προστατέψτε την ιδιωτικότητά σας
Όσο κι αν αγαπάτε τα παιδιά σας, δεν θα βρείτε ποτέ την ησυχία να απολαύσετε μια νύχτα οι δυό σας, αν δεν φροντίσετε να προσλάβετε μια babysitter, έστω για δύο ώρες. Οι ιδιωτικές στιγμές ενός ζευγαριού είναι οι στιγμές που το δένουν ακόμα περισσότερο και όσο αυτές ελαχιστοποιούνται τόσο πιο αχνή γίνεται η ερωτική του ζωή.

Πώς θα αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή;

3. Χαρείτε με τα απλά
Δε χρειάζονται εντυπωσιασμοί και υπερβολικά πράγματα για να θυμηθείτε όλα όσα σας έκαναν να ερωτευτείτε το σύζυγό σας. Κανονίστε ένα ραντεβού για ένα ποτήρι κρασί εκτός σπιτιού ή ακόμα καλύτερα πηγαίνετε για ένα δείπνο, που θα έχετε και την ευκαιρία να μιλήσετε, όπως μιλούσατε όταν πρωτογνωριστήκατε.
Ακόμα και μια βόλτα, πιασμένοι χέρι-χέρι στο πάρκο, βοηθάει την ανάκτηση της χαμένης οικειότητας, πόσο μάλλον μια διήμερη εκδρομή που θα έχετε το χρόνο να ανακλύψετε εκ νέου τον άλλο, μακριά από την πόλη και τις έγνοιες.

4. Χαλαρώστε
Μην πιέζετε τις καταστάσεις, αν δεν βγαίνουν χρονικά. Θα έρθει η αναθέρμανση όταν βρείτε και οι δυο το χρόνο. Δεν θα είναι κάτι εύκολο να συντονιστείτε μεν, δεδομένων των υποχρεώσεων, αλλά και από την άλλη, βεβιασμένες κινήσεις δεν έχουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Μην αγχωθείτε να αναζωπυρώσετε τη σπίθα, γιατί και η φωτιά θέλει το χρόνο της για να ζεστάνει.

Πώς θα αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή;

5. Να είστε τρυφεροί και τρυφερές
Εάν έχει περάσει καιρός από την τελευταία φορά που βρεθήκατε ερωτικά με τον/την σύζυγό σας, καλό θα ήταν να ξεκινήσετε τρυφερά και χωρίς βιασύνες την προσπάθεια επαναπροσέγγισης. Ξεκινήστε αγγίζοντας και αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλο περισσότερο και σιγά σιγά θα αυξηθεί η ερωτική επιιθμία και των δυο, που θα σας οδηγήσει με φυσικό τρόπο σε μια καλύτερη ερωτική ζωή.

6. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη
Όσο άβολα και αν νιώθετε στην αρχή, στη συνέχεια και με τη βοήθεια του συντρόφου σας, εύκολα θα νιώσετε την απόλαυση του να δοκιμάζετε νέα πράγματα και τεχνικές στο κρεβάτι. Είναι λογικό να βαριέστε τα ίδια και τα ίδια, ενώ οι νέες ιδέες θα αναζωπυρώσουν τη διάθεση και των δυο.
Βασικό ωστόσο, σε αυτό το κομμάτι της δημιουργικότητας, είναι να έχετε επικοινωνία με τον καλό σας και να μην τον ξαφνιάσετε ντυμένες στα δερμάτινα μια νύχτα. Μιλήστε για όσα σας αρέσουν και όσα είστε διατεθειμένοι και διατεθειμένες να δοκιμάσετε και έτσι θα βρείτε κάτι που να αρέσει και στους δυο, ώστε να το απολαύσουν και οι δυο.

Πώς θα αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή;

7. Εκφραστείτε
Αναβιώστε τον πρώτο καιρό που γίνατε ζευγάρι και θυμηθείτε πόσο σημαντικό ήταν να σας εκδηλώνει ο άλλος το πόσο σας θέλει. Δηλώστε κι εσείς στο σύντροφό σας πόσο τον αγαπάτε και θέλετε να ζήσετε πράγματα μαζί του. Είναι πολύ σημαντικό για κάθε άντρα και γυναίκα να νιώθει επιθυμητός και μην υποτιμάτε ποτέ τη σημασία μιας δήλωσης που δείχνει πόσο επιθυμείτε τον άλλο.

8. Συνεργαστείτε
Μοιραστείτε τις δουλειές του σπιτιού με τον καλό σας, ακόμα και αν πρέπει να του το ζητήσετε ρητά να σας βοηθήσει, για να βρείτε το χρόνο να γίνετε όλα τα παραπάνω, ώστε να αναθερμανθεί η ερωτική σας ζωή. Αν τα κάνετε όλα μόνες σας δεν θα έχετε ποτέ τη διάθεση για αγκαλιές και φιλιά, ακόμα κι αν πάνω σας πέφτει, που αυτό ισχύει τις περισσότερες φορές, το μεγαλύτερο κομμάτι της αναθέρμανσης των σχέσεων.

9. Ζητήστε επαγγελματική βοήθεια
Οι γυναίκες σε εμμηνόπαυση παρατηρούν κάμψη της ερωτικής τους διάθεσης, αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να χάσετε την ερωτική σας δραστηριότητα, καθώς υπάρχουν αγωγές, κυρίως με τη βοήθεια ορμονών, που επαναφέρουν τη λίμπιντο και τη χαμένη διάθεση για ερωτική ζωή.

 

Πώς θα αναθερμάνετε την ερωτική σας ζωή;

10. Γυμναστείτε
Ανεξάρτητα από το καλό που θα κάνετε στη φυσική σας κατάσταση και το πόσο άνετα νιώθετε ή δεν νιώθετε με το σώμα σας, η καθημερινή άσκηση, ανεβάζει τα επίπεδα των ενδορφινών και κατά συνέπεια την διάθεση για τρυφερότητες και οικειότητες.
Αν δεν είστε του γυμναστηρίου, τότε ακόμα και μια νυχτερινή βόλτα με τα πόδια με τον καλό σας, θα σας κάνει επίσης καλό.

clickatlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou