Newsitamea.gr
ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ

Πώς απαλλάχτηκα επιτυχώς από την ψωρίαση!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
 Πώς απαλλάχτηκα επιτυχώς από την ψωρίαση

Πώς απαλλάχτηκα επιτυχώς από την ψωρίαση.

Σερφάροντας στο ξενόγλωσσο διαδίκτυο, είχαμε την τύχη να διαβάσουμε μια ενδιαφέρουσα μαρτυρία θεραπείας από ψωρίαση στον δικτυακό ιστότοπο curezone.org όπου μπορείτε να βρείτε πολλές άλλες μαρτυρίες ανθρώπων που έχουν θεραπευτεί από διάφορες παθήσεις με φυσικές μεθόδους.

Αν και η μαρτυρία φέρεται να έχει αναρτηθεί το 2006 και δεν ξέρουμε τι έχει γίνει έκτοτε, σας παραθέτουμε το ενδιαφέρον κείμενο.

Τον Ιανουάριο του 1999, παρατήρησα ένα μπάλωμα στο δέρμα στο δεξί μέρος της πλάτης μου, ακριβώς πίσω από τη μασχάλη. Λίγο αργότερα παρατήρησα ένα άλλο μπάλωμα (διαμέτρου 2-3 εκατοστών) κοντά στην αριστερή κνήμη μου. Πήγα στον δερματολόγο, ο οποίος διέγνωσε ψωρίαση.

Το καλοκαίρι εξαφανίστηκαν και ύστερα επανήλθαν ελαφρώς χειρότερα τον επόμενο χειμώνα.

Αυτή η επανάληψη – η ψωρίαση να εξαφανίζεται κάθε καλοκαίρι και να επιστρέφει στα τέλη του φθινοπώρου και σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα – συνεχίστηκε. Τον περασμένο χειμώνα είχα αρκετά εκτενή μπαλώματα και στις δύο κνήμες και άλλο ένα περίπου 7-10 εκατοστών στο δεξί μέρος της πλάτης μου. Είχα επίσης πιο αχνά μπαλώματα και στους δύο βραχίονες.

Μπορούσα να τα διατηρώ υπό έλεγχο βάζοντας συνεχώς λανολίνη, αλλά αν σταματούσα ακόμα και για λίγο επανέρχονταν ακόμα χειρότερα.
Έτσι, άρχισα από τον περασμένο Ιανουάριο να πίνω περίπου 6 φρεσκοστυμμένους χυμούς λαχανικών και να κάνω 2 κλύσματα καφέ την ημέρα. Πολύ σύντομα, τα μπαλώματα της ψωρίασης βελτιώθηκαν αισθητά. Μέσα σε περίπου 1 μήνα είχαν φύγει. Οι μυρμηγκιές που είχα στο πέλμα μου και από τις οποίες δεν είχα καταφέρει να απαλλαγώ για περίπου 2 χρόνια εξαφανίστηκαν επίσης.

Έπινα 3-4 χυμούς καρότου / μήλου την ημέρα και οι υπόλοιποι αποτελούνταν από πράσινα λαχανικά με λίγο χυμό μήλου για περισσότερη γεύση. Οι πράσινοι χυμοί περιείχαν βελγικά αντίδια, κόκκινα και πράσινα σέσκουλα, σιταρόχορτο, μια μικρή πράσινη πιπεριά, μαρούλι και άλλα πράσινα μαρούλια (όχι άισμπεργκ). Όλα τα προϊόντα ήταν οργανικά.

Η περίπτωσή μου δεν ήταν τόσο σοβαρή όπως σίγουρα είναι κάποιες άλλες, γι’ αυτό δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι αυτή η μέθοδος θα έχει αποτελέσματα σε όλους. Παρ’ όλα αυτά, αποτελεί μια θαυμάσια θεραπευτική αγωγή εσωτερικής αποτοξίνωσης και σίγουρα θα είναι χρήσιμη για πολλούς. Θα με ενδιέφερε να μάθω αν και κάποιος άλλος που τη δοκίμασε είδε αποτελέσματα.

Παρεμπιπτόντως, η αγωγή με τους χυμούς και τα κλύσματα καφέ έγινε για το άσθμα, όχι για την ψωρίαση.
Δυστυχώς, δεν είχε κανένα αποτέλεσμα στο άσθμα μου. Ένιωσα μεγάλη χαρά κι έκπληξη όμως όταν εξαφανίστηκε η ψωρίαση.

Watashi

Προσοχή: Πάντα να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε συνταγή. Εάν λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν αλληλεπιδράσεις.

ΠΗΓΗ: enallaktikidrasi.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιατί τσακωνόμαστε περισσότερο με αυτούς που αγαπάμε

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika

Σκούρες γραμμές στα νύχια: Αιμάτωμα ή καρκίνος; – Πως να τα ξεχωρίσετε – Τι πρέπει να προσέξετε

Newsitamea@