Newsitamea.gr
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ποδηλατική Ανάσα για τους Ασθενείς με Πνευμονική Υπέρταση (ΠΑΥ)- Σάββατο 9 Μαΐου

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

10428045

Ποδηλατική Ανάσα για τους Ασθενείς με Πνευμονική Υπέρταση (ΠΑΥ)- Σάββατο 9 Μαΐου

Ο σύλλογος Ασθενών Hellenic Pulmonary Hypertension – Πνευμονική Υπέρταση Ελλάς οργανώνει για τρίτη συνεχιζόμενη χρονιά Ποδηλατάδα – Βόλτα και ζητά την συμβολική συμμετοχή σας στην εκδήλωση που θα πραγματοποιήσουμε για την Παγκόσμια Ημέρα Πνευμονικής Υπέρτασης αυτής της 5ης Μαΐου.

Η Πνευμονική Υπέρταση (Π.Α.Υ) είναι μια σπάνια νόσος των αγγείων των πνευμόνων η οποία προσβάλλει την δεξιά κοιλία της καρδιάς προκαλώντας πρόωρο θάνατο στους ασθενείς. Δεν έχει βρεθεί θεραπεία για την νόσο, αλλά η έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση μπορεί να συμβάλλει στην καλύτερη πρόγνωση των ασθενών μας οι οποίοι φεύγουν πολύ πρόωρα από τη ζωή.

Για αυτό είναι απαραίτητη η επικοινωνία της νόσου στο ευρύ κοινό η οποία μπορεί να επιφέρει μεγαλύτερη ενημέρωση, καλύτερη πρόληψη και τελικά την πολυπόθητη ευαισθητοποίηση της ιατρικής κοινότητας ώστε να ενασχοληθούν περισσότεροι και ουσιαστικότερα με εμάς.

Η 3η κατά σειρά Ποδηλατική βόλτα για τους ασθενείς με ΠΑΥ θα λάβει χώρα φέτος στο Σύνταγμα.

Στην Ποδηλατάδα μας μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι με ή χωρίς τα ποδήλατά τους για αυτούς που θα διαλέξουν τον περίπατο. Η αφετηρία έναρξης και λήξης θα γίνει σε περίπτερο ενημέρωσης όπου θα έχει στηθεί για την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων και το μοίρασμα υλικών ευαισθητοποίησης της νόσου μας.

Συμμετέχοντας και φέτος κοντά μας ασκείτε σημαντικό κοινωνικό έργο για όλους εμάς, τους πάσχοντες με Π.Α.Υ, ενδυναμώνετε την προσπάθεια του συλλόγου μας για περισσότερη ενημέρωση στο σύνολο της Ελληνικής επικράτειας και μαζί μας αναδεικνύετε τον σημαντικό σκοπό μας : ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ !!

Η ώρα εκκίνησης της ποδηλατικής μας βόλτας έχει οριστεί ανάμεσα στις 16.00 μμ με 17.00 μμ
Η ακριβής ώρα, το ακριβές σημείο όπου θα στηθεί το περίπτερο ενημέρωσης του κοινού και θα αποτελέσει το σημείο εκκίνησης και τερματισμού της βόλτας μας καθώς και ο χάρτης της διαδρομής θα ανακοινωθούν στην συνέχεια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ημερίδα «Γυναίκα-Μητέρα, Αναπηρία & Αθλητισμός»

newsitamea

Με επιτυχία το Αποκριάτικο Γλέντι της ΕΕΑΣΚΠ 2020

newsitamea

Το ΔΥΟ Forum έρχεται στο Ζάππειο γεμάτο καινοτομίες

newsitamea