Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΑ

Πλήρωσε το νερό από το κινητό σου!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

61

Πλήρωσε το νερό από το κινητό σου!!!

 

Μέσω έξυπνου κινητού ή tablet θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώνουν τους λογαριασμούς ύδρευσης και αποχέτευσης οι πελάτες της ΕΥΔΑΠ.

Μέχρι τώρα, η εξυπηρέτηση για οτιδήποτε αφορούσε την ΕΥΔΑΠ γινόταν είτε μέσω των κέντρων εξυπηρέτησης πελατών, είτε μέσω του 1022. Από σήμερα, η εξυπηρέτηση περνάει στην επόμενη μέρα, με τη νέα εφαρμογή EydApp! Η νέα εφαρμογή για κινητά και tablet, δίνει άμεση και γρήγορη πρόσβαση στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της ΕΥΔΑΠ, αλλά και σε άλλες εφαρμογές, οποιαδήποτε ώρα, από οποιοδήποτε μέρος.

Για παράδειγμα, τώρα υπάρχει η δυνατότητα, να δεις την ανάλυση του λογαριασμού, τη λήξη προθεσμίας πληρωμής, καθώς και προηγούμενες οφειλές, όποτε και απ’ όπου κι αν βρίσκεσαι. Επιπλέον, μπορείς να εξοφλήσεις το λογαριασμό σου εύκολα και γρήγορα, χωρίς να περιμένεις στις ουρές!

Άλλη μία δυνατότητα είναι η αναφορά βλάβης. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βγάλεις μια φωτογραφία του προβλήματος, να δηλώσεις τοποθεσία μέσω του χάρτη, να στείλεις το αίτημα και αυτό ήταν.

Τέλος, μπορείς πολύ εύκολα να ενημερωθείς για προγραμματισμένες διακοπές και πότε αυτές θα αποκατασταθούν, να βρεις τα πλησιέστερα σημεία πληρωμής αλλά και να επικοινωνήσεις με την ΕΥΔΑΠ.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΩΡΕΑΝ

appstore

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ   App store

 

GooglePlayBadge

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ   Google play

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika