Newsitamea.gr
AMEA news

”Πλαστικά καπάκια και ανταλλαγή τους με αναπηρικό αμαξιδιο “

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

plastika-kapakia-anapirika

”Πλαστικά καπάκια και ανταλλαγή τους με αναπηρικό αμαξιδιο “

Η Δράση ” Ανακύκλωση πλαστικών καπακιών και ανταλλαγή τους με αναπηρικό αμαξιδιο ” που έχει ευαισθητοποιήσει την Κορινθιακή κοινωνία στο σύνολο της ,συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

 

Η συλλογική προσπάθεια Χάρι στηνσυμμετοχή όλο και περισσότερων από όλες τις κοινωνικές ομάδες, μας συγκινείιδιαίτερα, μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίζουμε για τους συνάνθρωπουςμας για ένα καλύτερο αύριο. αυτή η προσπάθεια μας κάνει πιο δυνατούς αλλά καιπιο αισιόδοξους για το μέλλον, γιατι μας γεμίζει ελπίδα.

Είναι στην ανθρώπινη φύση, το καλό, να προβάλλεται ώστε όλοι να συμμετέχουνκαι να μοιράζονται την χαρά.

 

Το ΔΣ του Σωματείου ΑμεΑ Κορίνθιας θέλοντας να δείξει σε όλους οτι ο λαόςμας παρόλα τα δεινά του, σήμερα, εχει ακόμα τα στοιχεία εκείνα που σε δύσκολεςκαταστάσεις τον κρατούν όρθιο, αποφάσισε να δωρίσει ενα αναπηρικό αμαξιδιοστο Μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου για την διευκόλυνση των ΑμεΑ επισκεπτώνόχι μονον των Ελληνων αλλα απο ολο τον Κοσμο ωστε να γινουν οι ιδιοιμάρτυρες του πραγματικού μεγαλείου των Ελλήνων ΑμεΑ και όλων όσωνσυμμετέχουν στην δράση

 

Η παράδοση του Αμαξιού που θα γίνει στην είσοδο του Αρχαιολογικού τηςΑρχαίας Κορίνθου την Παρασκευή στις 12:00 απο αντιπροσωπία του ΔΣ.

ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑμεΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ <ameakor@gmail.com>

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea