Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ποιο χρώμα ματιών δεν υπάρχει;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ποιο χρώμα ματιών δεν υπάρχει;

Το τραγούδι της παλιάς εποχής τα ήθελε γοητευτικά, με μπλε βλεφαρίδες. Η Ιριδολογία όμως ισχυρίζεται ότι το πράσινο χρώμα των ματιών, αντί για όπλο γοητείας, αποτελεί ένδειξη για προβλήματα υγείας. Διότι στην πραγματικότητα φυσικά πράσινα μάτια δεν υπάρχουν.

Γαλάζιο που λερώνεται

Όπως υποστηρίζει η Κύπρια διδάκτωρ Ολιστικής Διατροφολογικής Ιατρικής, Σύμβουλος Διατροφογενετικής και Ιριδολόγος Δρ. Νίτσα Κοιλιάρη: «Η Ιριδολογία θεωρεί ότι δεν υπάρχουν πράσινα μάτια. Το αρχικό χρώμα των πράσινων ιρίδων είναι το γαλάζιο, το οποίο έχει καλυφθεί με πολλές τοξίνες. Οι τοξίνες αυτές εμφανίζονται με πολλά χρώματα, από το άσπρο μέχρι το σκούρο καφέ, συμπεριλαμβανομένου του κίτρινου και του πορτοκαλί. Γι΄ αυτό τα πράσινα μάτια παρουσιάζονται σε διαφορετικές αποχρώσεις σε διαφορετικούς ανθρώπους και αποτελούν φωναχτά σημάδια τοξίνωσης του οργανισμού».

Το πράσινο δεν είναι φυσικό!
«Σύμφωνα με την Ιριδολογία», διευκρινίζει η Δρ. Κοιλιάρη, «τα φυσικά χρώματα των ματιών είναι μόνο δύο: καστανό και γαλάζιο. Το πράσινο δεν είναι φυσικό, αλλά προκύπτει από την αλλοίωση του καθαρού γαλάζιου. Οφείλεται δηλαδή στην τοξίνωση, που λερώνει με πολύχρωμες κηλίδες και στίγματα την ίριδα και την βάφει πράσινη».

Επίκτητες και κληρονομικές τοξίνες

«Οι τοξίνες που λερώνουν το γαλάζιο του ματιού και το κάνουν πράσινο μπορεί να είναι επίκτητες ή κληρονομικές», τονίζει η κ. Κοιλιάρη. «Πολλές φορές έχουμε στα μάτια μας χρώματα από φάρμακα που πήραν οι γονείς μας ή οι παππούδες μας για σοβαρές αρρώστιες του παρελθόντος, όπως η σύφιλη ή η φυματίωση. Οι επίκτητες τοξίνες πάλι μπορεί να προέρχονται από τη διατροφή, το στρες, την κακή ζωή και το περιβάλλον. Ειδικά το έντονο και χρόνιο στρες μπορεί να δημιουργήσει μεγάλη τοξικότητα στον οργανισμό λόγω της οξείδωσης που προκαλεί. Είναι επίσης γεγονός ότι η τοξίνωση μεταφέρεται κληρονομικά στον οργανισμό από παππούδες και γονείς με ιστορικό καταχρήσεων σε τσιγάρο και ποτό. Οι καπνιστές γονείς κληροδοτούν προβλήματα στο παιδί πριν ακόμα γεννηθεί, σε όλα τα επίπεδα – σωματικά, ψυχολογικά, συναισθηματικά και πνευματικά».

Βογιατζής Ηλίας

Πηγή: bimag.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δε θα τα δούμε ποτέ στα ράφια: Τα 4 προϊόντα που απαγορεύεται να πωλούνται στα Jumbo & ο αδιαπραγμάτευτος λόγος

Efi Nika

Γι’αυτό θέλουν όλοι να γίνουν Ευρωβουλευτές: Το παχυλό “μηνιάτικο” και οι έξτρα παροχές που το εκτινάσσουν στα ύψη

Efi Nika

Ο τυχεράκιας της χρονιάς: Αγόρασε στο παζάρι «μαϊμού» Rolex με 45 ευρώ το πήγε για φτιάξιμο & έμαθε τη πραγματική του αξία

Efi Nika