Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΧΡΗΣΙΜΑ

Πιέστε αυτά τα δύο σημεία και αμέσως θα εξαφανιστεί ο πόνος που αισθάνεστε στην πλάτη – Ιδού ο τρόπος

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

press-these-to-points-and-back-pain-will-disappear-instantly-here-s-how

Δυστυχώς, εκατομμύρια άνθρωποι αισθάνονται πόνο στην πλάτη που πολλές φορές είναι τόσο έντονος που δεν αντέχεται. Δεν είναι γνωστός κάποιος αποτελεσματικός τρόπος για την καταπολέμησή του.

Παρόλο που μέσω της συμβατικής ιατρικής παρέχονται ποικίλες θεραπείες για πολλά προβλήματα υγείας, δεν υπάρχει θεραπεία για τον πόνο στις αρθρώσεις ή στην πλάτη.

Αντιθέτως, η παραδοσιακή ιατρική, και ειδικότερα η αρχαία Κινεζική Ιατρική, συμβάλλει με επιτυχία στη θεραπεία αυτών των χρόνιων προβλημάτων, με τη βοήθεια του βελονισμού.

Η έμφαση δίδεται στις ενεργειακές γραμμές (μεσημβρινοί), δια των οποίων κυκλοφορεί ενέργεια  στον οργανισμό και οι οποίες επηρεάζουν τη λειτουργία του. Οι ασθένειες είναι αποτέλεσμα της μη φυσιολογικής ροής της ενέργειας. Γι’ αυτό το λόγο, η θεραπεία των οργάνων που έχουν υποστεί βλάβη μπορεί και αυτή να επιτευχθεί μέσω της αποκατάστασης της ροής αυτής. Κάτι τέτοιο μπορεί να επιτευχθεί μέσω της άσκησης πίεσης σε ορισμένα σημεία του οργανισμού.

press-two-points-back-pain-will-disappear-instantly-heres-photo1-600x353

Η μέθοδος μέσω της οποίας μπορεί να επιτευχθεί αυτό μπορεί να είναι είτε ο βελονισμός, εάν γίνεται χρήση βελόνων, είτε η πιεσοθεραπεία, εάν στα εκάστοτε σημεία εφαρμόζεται πίεση ή χειρομάλαξη. Η χειρομάλαξη μπορεί να γίνει από οποιονδήποτε και όχι συγκεκριμένα μόνο από κάποιον ειδικό ενώ, για να εφαρμόσει κάποιος βελονισμό, χρειάζεται να διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις και να έχει ειδικές βελόνες.

Μέσω της χειρομάλαξης σε ορισμένα σημεία, ο πόνος στις αρθρώσεις, τα πόδια και τους γοφούς εξασθενεί. Η συστηματική διέγερση αυτών των περιοχών θα εξαφανίσει τον πόνο ολοκληρωτικά. Αυτά είναι τα τρία πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προκειμένου να επιλύσετε τα προβλήματά σας σχετικά με τον πόνο στην πλάτη και τις αρθρώσεις:

  1. Η διέγερση του πρώτου σημείου, του GB 29, που βρίσκεται στην άρθρωση που συνδέει τη λεκάνη με το μηριαίο οστό, θα ανακουφίσει τον πόνο των γοφών και γενικά των αρθρώσεων.
  2. Σε συνδυασμό με το σημείο GB 30, που βρίσκεται λίγο χαμηλότερα και πίσω από τον πρωκτό, εκεί που τελειώνει το οστό της λεκάνης, μέσω των κατάλληλων μεθόδων, θα θεραπευτεί ο πόνος των αρθρώσεων, του κάτω μέρους της πλάτης, των γοφών και των ώμων.
  3. Το τρίτο σημείο, ή αλλιώς Β 54, βρίσκεται ακριβώς πίσω από το γόνατο. Μέσω της διέγερσής του, θα ανακουφιστούν οι μύες όπως και ο πόνος στους γοφούς και του κάτω μέρους της πλάτης.

Η συστηματική διέγερση αυτών των τριών σημείων θα σας απαλλάξει για πάντα από τον πόνο στην πλάτη και τις αρθρώσεις.

Επιμέλεια κειμένου:Σωτηριάδου Χριστίνα

Αναδημοσίευση από: www.baby-kids-parents.com, choosehealthylife.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika