Newsitamea.gr
ΓΥΝΑΙΚΑ

Ποιες καταστάσεις υποδηλώνουν ότι ήρθε η ώρα για εξωσωματική

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

232

Ποιες καταστάσεις υποδηλώνουν ότι ήρθε η ώρα για εξωσωματική

Στις μέρες μας αρκετές γυναίκες δυσκολεύονται να συλλάβουν παιδί, με αποτέλεσμα τα χρόνια να περνάνε και να μειώνονται σιγά σιγά οι πιθανότητες για την αναμενόμενη σύλληψη.

Σε αυτήν την κλίμακα λοιπόν η εξωσωματική γονιμοποίηση μπορεί να δώσει σημαντικά αποτελέσματα.

Γιατί μια γυναίκα δεν μπορεί να συλλάβει; Ποιοι είναι οι λόγοι που δείχνουν τον μονόδρομο της εξωσωματικής, σύμφωνα με τους γυναικολόγους;

Ανεξήγητη υπογονιμότητα
Το άγχος αλλά και οι δύσκολες φάσεις στην ζωή, μπορεί να δημιουργήσουν ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία δεν αφήνουν την γυναίκα και τον άντρα να γονιμοποιήσουν. Αν το ζευγάρι προσπαθεί πάνω από έναν χρόνο, χωρίς αποτέλεσμα και χωρίς να συντρέχουν ιατρικοί λόγοι, τότε ο γυναικολόγος συνιστά ανεπιφύλακτα την εξωσωματική.

Απόφραξη σαλπίγγων
Μία από τις πιο συνηθισμένες καταστάσεις. Η απόφραξη της σάλπιγγας μπορεί αφενός μεν να εμποδίσει την υποδοχή του ωαρίου στην ωοθήκη, αφετέρου δε αν γίνει αυτό να υπάρχει κίνδυνος να παγιδευτεί το έμβρυο στην σάλπιγγα και η κύηση να είναι εξωμήτριος.

Ενδομητρίωση
Όταν ιστοί και κύτταρα που ζουν μέσα στο ενδομήτριο, εμφανιστούν έξω από αυτό, δημιουργούν φλεγμονές, οι οποίες ακινητοποιούν την περιοχή και δεν επιτρέπουν την σύλληψη. Για να μείνει η γυναίκα έγκυος πρέπει πρώτα να πραγματοποιηθεί χειρουργείο λαπαροσκοπικά.

Ανδρικός παράγοντας
Έρευνες έχουν δείξει ότι σε ένα ποσοστό της τάξεως του 30% μπορεί να ευθύνεται κατ’ αποκλειστικότητα και ο άντρας. Σε αυτήν την περίπτωση μέσα από την εξωσωματική γονιμοποίηση η γυναίκα δεν έχει να αντιμετωπίσει κανένα είδους πρόβλημα, με αποτέλεσμα να είναι και πιο εύκολη η διαδικασία.

Ο Dr. Κωνσταντίνος Δ. Γιατράς μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του kgiatrasivf.gr σας δίνει περισσότερες πληροφορίες με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους σύλληψης. Κλείστε άμεσα το ραντεβού σας με τον γιατρό και αλλάξτε την ζωή σας, έχοντας την δυνατότητα να μείνετε έγκυος, χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

10 φράσεις σπουδαίων γυναικών για τη Γυναίκα…

Efi Nika

«Να γιατί οι μαμάδες είμαστε συνέχεια κουρασμένες και αγχωμένες»

Penni Syggrou

Όταν η μαμά μεγαλώνει μόνη της το παιδί

newsitamea