Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πέθανε το βρέφος που βλέπετε μετά από εγχείρηση – Το πόρισμα του ιατροδικαστή που κάνει λόγο για παραλείψεις!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

777_4

Πέθανε το βρέφος που βλέπετε μετά από εγχείρηση – Το πόρισμα του ιατροδικαστή που κάνει λόγο για παραλείψεις!

Το 11μηνο αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από επιπλοκές μετά από χειρουργική επέμβαση – Τι υποστηρίζει ο κατηγορούμενος γιατρός…

Στη δικαστική αίθουσα αναβιώνει σήμερα η υπόθεση του θανάτου του 11μηνου βρέφους της οικογένειας Κοσμαδάκη στο ΠΑΓΝΗ, που είχε συγκλονίσει τη χώρα πριν σχεδόν 2 χρόνια. Το βρέφος είχε πεθάνει τον Νοέμβριο του 2012 από επιπλοκές στην εγχείρηση. Κατηγορούμενος είναι ο γιατρός, επιμελητής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής που έκανε τις 2 από τις 3 εγχειρήσεις βουβωνοκήλης στο βρέφος.

Το 11μηνο αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από επιπλοκές μετά από επέμβαση βουβωνοκήλης και ύστερα από τρεις εγχειρήσεις, σε διάστημα τριών ημερών. Λίγες ημέρες μετά την εγχείρηση παρουσίασε επιπλοκές, και κατέληξε.

Η οικογένεια του βρέφους μήνυσε τον γιατρό που το χειρούργησε. Παραλείψεις καταλογίζει το πόρισμα του ιατροδικαστή, Μανώλη Μιχαλοδημητράκη, ενώ η ΕΔΕ που ακολούθησε του τραγικού περιστατικού αναφέρεται σε γενικότερα προβλήματα στη λειτουργία της παιδοχειρουργικής κλινικής.

Ο ίδιος ο γιατρός υποστήριξε ότι τα προβλήματα δεν προκλήθηκαν από την εγχείρηση αλλά από τη γενικότερη λειτουργία της κλινικής. Η δίκη αρχικά ήταν να γίνει στις 17 Φεβρουαρίου 2014, αλλά αναβλήθηκε επειδή απουσίαζε ο συνήγορος υπεράσπισης.

Οι αντιδράσεις των συγγενών ήταν έντονες στο άκουσμα της αναβολής, ενώ το πρόσωπο του κατηγορουμένου γιατρού συγκέντρωσε την οργή τους. Ο γιατρός είχε φυγαδευτεί τότε από την αστυνομία.

777_4
ΦΩΤΟ από candianews.gr

Πηγή: candianews.gr

www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou