Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η περιπέτεια μιας γυναίκας με ναρκοληψία!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

10

Η περιπέτεια μιας γυναίκας με ναρκοληψία!!!-ΒΙΝΤΕΟ

«Προσπαθώ να εξηγήσω στους ανθρώπους ότι δεν είναι αστείο» -Δείτε το βίντεο

Έχει ακούσει αρκετές φορές τους γύρω της να γελούν και να κοροϊδεύουν την ίδια και το πρόβλημα της. Εκνευρισμένη από την άγνοια του κόσμου αποφάσισε να ενημερώσει με ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα.Ο λόγος για μια νεαρή γυναίκα, τη Σάρα Ελίζαμπεθ, η οποία εξηγεί ότι πάσχει από ναρκοληψία με καταπληξία. Η ναρκοληψία είναι μια χρόνια νευρολογική διαταραχή που προκαλείται από την αδυναμία του εγκεφάλου να ρυθμίζει τον κύκλο ύπνου-εγρήγορσης. Τα άτομα με ναρκοληψία συχνά βιώνουν διαταραγμένο νυχτερινό ύπνο, ενώ χαρακτηρίζεται από ακατάσχετες προσβολές υπνηλίας και από καταπληξία, παράλυση στον ύπνο… Η κοπέλα βιώνει ένα σοβαρό πρόβλημα, καθότι μπορεί να κοιμηθεί ανά πάσα στιγμή και ακόμα και υπό επικίνδυνες συνθήκες.Όπως; Όταν χορεύει-γυμνάζεται και καταγράφει την ενέργεια της σε βίντεο, καθότι ήθελε να το δει μετά. Αρχικά δεν το έκανε για ενημερωτικούς λόγους, αλλά εφόσον το είδε κατάλαβε ότι μόνο έτσι θα μπορούσαν να καταλάβουν κάποιοι πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση ενός ναρκοληπτικού και τι περιπέτεια βιώνει καθημερινά.

«Έχω ναρκοληψία και καταπληξία και μπορεί να είναι πραγματικά εξοργιστικό να προσπαθώ να εξηγήσω σε κάποιους πως είναι. Ιδίως αν δεν έχουν ξαναδεί ποτέ ναρκοληπτικό στην πραγματική ζωή τους. Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι είναι αστείο. Θέλω να καταλάβουν ότι δεν είναι και το καταλαβαίνουν μόνο όταν δουν έναν ναρκοληπτικό να κοιμάται ξαφνικά μπροστά τους. Αποφάσισα να δείξω αυτό το βίντεο για να βοηθήσω αρκετούς να μορφωθούν. Όπως οι άνθρωποι με επιληψία, δεν μπορώ να ελέγξω πότε θα κοιμηθώ ή θα πάθω καταπληξία, όπως και εκείνοι δε μπορούν να ελέγξουν τις κρίσεις τους…», εξηγεί η Σάρα.

Δείτε το βίντεο της και θα καταλάβετε:

[youtube id=”1PuvXpv0yDM” width=”620″ height=”360″]
newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Λίγοι το γνωρίζουν: Τέλος οι Γρατζουνιές στα αυτοκίνητα – Άλλαξε ο νόμος, πέφτουν τσουχτερά πρόστιμα

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika