Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Tο παιδικό μενού που έγινε viral: Θα φάτε ένα «δεν ξέρω» ή ένα «δεν πεινάω»;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Tο παιδικό μενού που έγινε viral: Θα φάτε ένα «δεν ξέρω» ή ένα «δεν πεινάω»;

Ας το παραδεχτούμε. Ολοι θα θέλαμε να τρώμε έξω με τα παιδιά, και όλοι έχουμε αποτύχει τουλάχιστον μία φορά. Μπορεί να έκλαιγε, μπορεί να νύσταζε, μπορεί να βαριόταν ή να μην του άρεσε τίποτα. Αν ήταν και δύο, ή περισσότερα, μπορεί και να ειχαν τόση γκρίνια για όλα ή για τίποτα απο όλα αυτά, που να φύγατε απραγοι και νηστικοί…

Ακομη κι αν είναι ήσυχα, μπορεί να μην έχουν όρεξη. Δεν πεινάω μαμά, δεν μου αρέσει τίποτα, δε θέλω τίποτα… Απογοητευμένες προτασούλες από τα παιδικά τους στοματάκια.

Eχοντας αυτό κατά νου, οι ιδιοκτήτες ενός εστιατορίου αποφάσισαν να… προσαρμόσουν το παιδικό μενού ώστε να καταφέρουν να αλλάξουν γνώμη σε αυτά τα «δύσκολα» παιδιά. Πρόκειται για ένα εστιατόριο στην Altoona της Pennsylvania, που πορεύτηκε σύμφωνα …με τη ζήτηση των πελατών!

Ετσι, τα παιδιά έχουν να επιλέξουν από τα ακόλουθα φαγητά: «Δεν ξέρω» (χοτ ντογκ), «Δεν με νοιάζει» (παναρισμένα φιλετίνια κοτόπουλου), «Δεν πεινάω» (ψημένο σάντουιτς με τυρί), «Δεν το θέλω αυτό» (ψαροκροκέτες). Για να κάνουν την επιλογή ακόμα πιο ελκυστική, οι υπεύθυνοι έχουν ως συνοδευτικό σε όλα τα φαγητά τηγανητές πατάτες -και οι τιμές κυμαίνονται από 3 έως 3,50 ευρώ.

Ενας πελάτης που είδε το μενού το «ανέβασε» στο Reddit, με τη φωτογραφία να γίνεται viral και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Tο παιδικό μενού που έγινε viral: Θα φάτε ένα «δεν ξέρω» ή ένα «δεν πεινάω»;

Μήπως να το κοιτάζαμε και εδώ και να το προσαρμόζαμε; Δεν είναι καθόλου άσχημη ιδέα!

ΠΗΓΗ: www.mothersblog.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou