Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Παιδίατρος αφαιρεί φτερό 5 εκατ. από το λαιμό ενός μωρού

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

babys

Όταν οι γιατροί εξέτασαν για πρώτη φορά την 7 μηνών Mya  Whittington,  το μωρό έκλαιγε και άγγιζε μία περιοχή κάτω από το αριστερό της αυτί. Υπέθεσαν λοιπόν πως ο αδένας της ήταν πρησμένος και την έστειλαν σπίτι, λέγοντας στους γονείς της ότι πρέπει να πάρει αντιβίωση. Όμως, όταν δεν καλυτέρεψε και επέστρεψε με πληγές στο νοσοκομείο του Hutchinson Kan,  οι γιατροί την εξέτασαν καλύτερα και έκαναν μία σοκαριστική ανακάλυψη.

Κάτι εξείχε από το λαιμό του μωρού. «Η γιατρός φόρεσε γάντια και έβγαλε ένα φτερό 5 εκατ.», ανέφερε ο πατέρας της Mya,  ο Aaron, «Και μας λέει η γιατρός: ‘ Είναι ένα φτερό’! Και εμείς απαντούμε: ‘ Τι εννοείτε είναι ένα φτερό’; Και μας το έδειξε». Πράγματι, οι γιατροί έβγαλαν ένα φτερό 5 εκατ. από το πλαϊνό μέρος του λαιμού του μωρού.

Όλοι στο δωμάτιο εξεπλάγησαν. Πώς έγινε κάτι τέτοιο; «Η γιατρός μας ισχυρίζεται πως το πιθανότερο είναι να μη το μάθουμε ποτέ αυτό πραγματικά», ανέφερε ο Aaron. «Όμως, η πιθανότερη εκδοχή είναι πως το εισέπνευσε ή ακόμη πως προσπάθησε να το καταπιεί και σφηνώθηκε κάπου στο λαρύγγι. Ο οργανισμός της αντέδρασε  και στην προσπάθειά του να το αποβάλει, το απομόνωσε και σφηνώθηκε στο πλαϊνό μέρος του λαιμού της».

Η Mya  ήταν καλά πλέον. Οι γονείς της αναφέρουν πως δεν χρειάστηκε εγχείριση ή κάποια άλλη ιατρική αγωγή. Οι γιατροί ήταν αισιόδοξοι πως ο οργανισμός της θα συνέχιζε να επουλώνεται από μόνος του.

Ο Aaron Whittington  ανέφερε πως όλος ο κόσμος εξεπλάγη παρακολουθώντας το βίντεο με το φτερό, από το 2012. «Η ιστορία μας διαδόθηκε από την Κένυα, μέχρι την Ινδία και το Ηνωμένο Βασίλειο… Είναι πραγματικά εξωπραγματικό κάτι τέτοιο», ανέφερε. Παρακάτω, μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο όπου το φτερό είναι ακόμη σφηνωμένο στο λαιμό του μωρού:

Επιμέλεια κειμένου Σωτηριάδου Χριστίνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika