Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το παιδί της γεννήθηκε νεκρό αλλά για 15 μέρες δεν το άφησε από κοντά της. Ο Λόγος; Θα Δακρύσετε!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

7

Το παιδί της γεννήθηκε νεκρό αλλά για 15 μέρες δεν το άφησε από κοντά της. Ο Λόγος; Θα Δακρύσετε.

Το τελευταίο πράγμα που θυμάται η lLynsey Bel πριν μπει βιαστικά στην αίθουσα τοκετού ήταν τα νέα ότι το μωρό της θα γεννιόταν νεκρό. Μετά από μια δύσκολη εγκυμοσύνη, η νοσοκόμα άρχισε να αιμορραγεί λίγα λεπτά αφότου οι γιατροί της αποκάλυψαν ότι ο Rory δεν είχε γεννηθεί ζωντανός.

Αλλά μαζεύοντας το κουράγιο να κρατήσει τον Rory μετά από δύο μέρες σε κώμα, η 32χρονη Bell αποφάσισε να μην χάσει τον λίγο χρόνο που είχε με το αγοράκι της.

3

4

Οι νοσοκόμες κράτησαν τον Rory σε ένα κρύο δωμάτιο για τις επόμενες 15 ημέρες, για να μπορούν η Bell και ο σύζυγος της, Mark, να τον επισκέπτονται. Το ζευγάρι άλλαζε την πάνα του, τον έπαιρνε αγκαλιά, τους διάβαζε ιστορίες και τον έκανε μπάνιο προκειμένου να δεθεί μαζί του και να τον αποχαιρετήσει.

Χτες το βράδυ, η Bell παραδέχτηκε ότι φοβόταν πολύ να κοιτάξει τον γιο της αρχικά, αλλά τελικά κατάλαβε ότι του το χρωστούσε να τον περιποιηθεί – όπως και με τα άλλα της παιδιά – πριν την κηδεία του.

5

“Ο Rory ήταν ο γιος μου”, είπε. “Έπρεπε να τον φροντίσω, να του αλλάξω την πάνα και να τον γνωρίσω. Κράτησα κάθε τέλειο χαρακτηριστικό του μικρού του κορμιού. Έβγαλα φωτογραφίες το πρόσωπο του, το πίσω μέρος του κεφαλιού του, τα μικροσκοπικά δαχτυλάκια του. Άλλαξα την πάνα του και τον κούνησα στην αγκαλιά μου και ο δεσμός μου μαζί του μεγάλωσε.

Για 15 μέρες που ανάρρωνα, βλέπαμε τον Rory όσο θέλαμε. Ο μόνος μου φόβος ήταν να μην ζεσταθεί πολύ. Ήθελα να διατηρηθεί το αγοράκι μου όσο περισσότερο γινόταν.” Η Bell είπε ότι όταν ήρθε η ώρα να φύγει από το νοσοκομείο, το ζευγάρι επισκέφτηκε τον Rory στο θάλαμο και μετά στο γραφείο τελετών, πριν τον πάρει σπίτι για πρώτη και τελευταία φορά.

“Για ένα ξεχωριστό βράδυ κάναμε ό,τι θα είχαμε κάνει μαζί του τον πρώτο του χρόνο. Τον αγκαλιάσαμε στο κρεβάτι, του διαβάσαμε ιστορίες, τον αλλάξαμε και τον κάναμε μπάνιο. Οι οικογένειες μας ήρθαν για να τον αποχαιρετήσουν και τον πήραν μια τελευταία αγκαλιά.”

Η Bell και ο άντρας της είχαν ήδη 3 παιδιά, την 10χρονη Daisy, τον 7χρονο Max και την 4χρονη Poppy όταν έμεινε έγκυος ξαφνικά στο τέταρτο παιδί τους τον Δεκέμβριο του 2013. Μετά από μία επικίνδυνη προεκλαμψία με την Poppy, η Bell ήξερε ότι η εγκυμοσύνη της θα ήταν προβληματική κι έτσι πρόσεχε πολύ την υγεία της.

Οι υπέρηχοι στις 28 και τις 32 εβδομάδες, ωστόσο, αποκάλυψαν ότι το μωρό δεν μεγάλωνε σωστά. Καθώς πλησίαζε η ημερομηνία να γεννήσει, η πίεση της ανέβηκε και τα χέρια και τα πόδια της πρήστηκαν.

Τότε, την 1η Αυγούστου 2014, 5 εβδομάδες πριν την ημερομηνία γέννησης, η Bell ένιωσε φριχτούς πόνους και πήγε στο νοσοκομείο Royal Victoria Infirmary στο Newcastle, νομίζοντας ότι γεννούσε. Ωστόσο, όταν η μαίες προσπάθησαν να βρουν τον σφυγμό του μωρού, δεν υπήρχε τίποτα. Οι γιατροί επιβεβαίωσαν τους χειρότερους φόβους της – ο Rory δεν ήταν πια ζωντανός.

Λεπτά αργότερα, καθώς ετοιμαζόταν να γεννήσει το νεκρό μωρό της, άρχισε να αιμορραγεί και την έβαλαν στην αίθουσα τοκετού. Έχασε 8,5 λίτρα αίμα και οι γιατροί της έκαναν υστερεκτομή για να σταματήσουν την αιμορραγία.

6

Χρειάστηκε και αιμοκάθαρση, αφού τα νεφρά της άρχισαν να μην λειτουργούν και πέρασε δύο μέρες σε τεχνητό κώμα πριν ξυπνήσει και της πουν ότι παραλίγο να πεθάνει. Οι γιατροί αργότερα της αποκάλυψαν ότι η προεκλαμψία είχε κάνει τον πλακούντα να αποκολληθεί από την μήτρα, προκαλώντας της αιμορραγία.

Η Bell παραδέχτηκε ότι φοβήθηκε όταν ήταν να δει τον γιο της για πρώτη φορά. “Δεν ήξερα πώς θα ήταν. Φοβόμουν. Όταν τον έπιασα, ήταν κρύος και τα μάγουλα του ήταν σκληρά.”

7

8

Ο Rory είναι θαμμένος δίπλα στον παππού της και του έχει βάλει ένα γυάλινο φαναράκι. Παρ’όλο που η ίδια και ο άντρας της ακόμα έχουν κάποιες άσχημες μέρες, λέει ότι αισθάνεται τυχερή που είναι ζωντανή. “Ο κόσμος συχνά αισθάνεται άβολα όταν αναφέρουν το όνομα του Rory γύρω μου, αλλά μου αρέσει να μιλάω για τον γιο μου.

Είναι κομμάτι της οικογένειας μου όπως και τα υπόλοιπα παιδιά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το ξεχωριστό μωρό και όσο μπορώ θα κρατάω το κερί του αναμμένο.”

 

 

dailymail.co.uk,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika