Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πάτρα: Σατανικός ο 78χρονος, δείτε τι έκανε επειδή τον χώρισε

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

apagwgh_suria_

Πάτρα: Σατανικός ο 78χρονος, δείτε τι έκανε επειδή τον χώρισε

Γλίτωσε την ζωή της από τυχη όταν ο 78χρονος που συζούσαν της έδεσε τα χέρια, της πέρασε μία πέτρα από το λαιμό και επεδίωξε να την πνίξει στο σπήλαιο του Καγιάφα.

Σκηνές ταινίας θρίλερ και απίστευτης αγριότητας και ωμής βίας προκύπτουν από την κατάθεση της 58χρονης γυναικας στο Γ’ Αστυνομικό Τμήμα Πάτρας. Οπως είναι γνωστό ο 78χρονος εμφανίστηκε την Τρίτη στο τμήμα δήλωσε ότι είναι συνταξιούχος εφοριακός και πως ήθελε να προβεί σε καταγγελία.

Είχε μαζί του δεμένη με ένα σχοινί την γυναίκα. Ισχυρίστηκε πως η σύντροφός του ήθελε να τον ληστέψει και να τον σκοτώσει. Είπε δε πως την έδεσε προκειμένου να αποτρέψει οποιαδήποτε άλλη ενέργεια σε βάρος του και ότι την μετέφερε από τη Ζαχάρω στην Πάτρα για να μην ακουστούν κουτσομπολιά στην Ηλεια.

Ομως μετά από ανάκριση αποκαλύφθηκε πως ο 78χρονος την είχε δέσει και την είχε κρατήσει επί μία μέρα στο Σπήλαιο Καγιάφα θέλοντας να την εκδικηθεί επειδή του ζήτησε να χωρίσουν. Μάλιστα της είχε δέσει και μία πέτρα στο λαιμό για να την πνίξει. Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί, ο 78χρονος την εντόπισε και την ξανάδεσε. Μάλιστα σκηνοθέτησε στη συνέχεια επίθεση σε βάρος του, αυτοτραυματιζόμενος με ένα μαχαίρι στο πόδι. Στη συνέχεια ανάγκασε την γυναίκα να σφίξει με το χέρι της το μαχαίρι για να αφήσει αποτυπώματα.

Ο 78χρονος συνελήφθη και παραμένει φρουρούμενος στο Νοσοκομείο μέχρι να αποκατασταθεί το τραύμα του. Μετά θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πύργου.

 

 πηγη www.dete.gr    ,  www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou