Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Παθαίνετε Κρίσεις Πανικού; Δείτε ΠΩΣ να τις Αντιμετωπίσετε φυσικά με ΑΥΤΗΝ την Πανεύκολη Τεχνική!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

5

Το άγχος είναι ένα τρομερό συναίσθημα, ένα συναίσθημα που όλοι έχουμε ζήσει κάποια στιγμή στην ζωή μας. Οι κρίσεις πανικού είναι τρομακτικές και παρ’όλο που είναι συνήθως μικρές σε διάρκεια, για το άτομο που τις βιώνει μοιάζουν λες και κρατάνε μια αιωνιότητα. Συχνά το άτομο έχει ταχυκαρδία, του κόβεται η αναπνοή, ιδρώνει…

Μερικές φορές, μπορεί να συμβεί από το πουθενά, ενώ άλλες φορές το νιώθεις να βγαίνει προς τα έξω. Υπάρχουν φαρμακευτικές αγωγές για το άγχος, αλλά οι φυσικές θεραπείες συχνά προτιμώνται και είναι γενικά καλύτερες.

23

Μια θεραπεία για να ανακουφίσετε μια κρίση πανικού συνδέεται με την αλλαγή της αναπνοής. Στην γιόγκα αυτό ονομάζεται pranayama.

Στο βίντεο, η καθηγήτρια Gillian B κάθεται σε μια παραλία στην Τζαμάικα καθώς μας περιγράφει την εμπειρία της με το άγχος και λέει ότι πιστεύει πώς αυτός ο ξεχωριστός τρόπος αναπνοής είναι πολύ καλός τρόπος για να αντιμετωπίσετε μια τέτοια κρίση.

Αυτό που κάνει στην συνέχεια είναι εντυπωσιακό. Η λύση της όχι μόνο είναι δωρεάν, αλλά μπορεί να εφαρμοστεί οπουδήποτε. Επίσης, βοηθά στην μείωση της έντασης, στην χαλάρωση του μυαλού και στην απελευθέρωση συσσωρευμένης κούρασης.

Είναι μια υπέροχη άσκηση, ακόμα και αν δεν υποφέρετε από κρίσεις, γιατί βοηθά να καθαρίσετε τις μπλοκαρισμένες διόδους ενέργειας στο σώμα. Παίρνει μόλις μερικά λεπτά και σε αντάλλαγμα είστε χαλαροί και έτοιμοι να αδράξετε την μέρα.

Δείτε την:

 

 

Εσείς γνωρίζετε κάποιον άλλο φυσικό τρόπο να αντιμετωπίσουμε μία κρίση πανικού;

 

 

healtheternally.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

30 φράσεις του Paulo Coelho γεμάτες νόημα και σοφία

Efi Nika

Χρόνιος πόνος: Ο καταστροφικός παράγοντας που επιδεινώνει τη φλεγμονή και επιταχύνει τη γήρανση του εγκεφάλου

Efi Nika

Καρκίνος Προστάτη: Γιατί αμφισβητείται το PSA για τον προσυμπτωματικό έλεγχο της νόσου

Efi Nika