Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πατέρας Κρατάει Αγκαλιά για Πρώτη Φορά μετά από Χρόνια, την Κόρη του που πάσχει από Εγκεφαλική Παράλυση!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

5

Ανεξάρτητα από το πόσο οι έφηβοι προσπαθούν να απομακρύνουν τους γονείς τους, κάθε παιδί θέλει πάντα να είναι κοντά στην οικογένειά του και να έχει μια υγιή σχέση με τους γονείς του.

Αυτές οι σχέσεις είναι δρόμος διπλής κατεύθυνσης όμως. Εάν ένας γονέας κάνει το παιδί του να αισθάνεται σαν να μην το αγαπάει, τότε, φυσικά πρόκειται να επαναστατήσει και να μπει σε μπελάδες.

Η Maria όμως δεν είναι ο μέσος έφηβος. Ενώ είναι 15 ετών, είναι πολύ μικρότερη από την αδελφή της που είναι δύο χρόνια μικρότερή της κι αυτό επειδή η ανάπτυξή της έχει καθυστερήσει λόγω εγκεφαλικής παράλυσης.

Είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, εκτός αν η ίδια και η μητέρα της κάνουν κάποια φυσική θεραπεία μαζί.

Η Maria και ο πατέρας της δεν μιλούν και τόσο πολύ. Ενώ όμως εκείνη είχε αποδεχθεί το γεγονός, εξακολουθεί να επιθυμεί να είχε μια καλύτερη σχέση μαζί του.

Όταν η οργάνωση Supernanny ήρθε στο σπίτι τους για να βοηθήσει να καθορίσουν τις οικογενειακές δυναμικές, ένα από τα κύρια θέματα που εξέτασαν ήταν η απομάκρυνση του πατέρα από την κόρη του.

Κανένας από τους γονείς δεν είχε συνειδητοποιήσει πως είχαν αποξενωθεί από την κόρη τους, αλλά όταν τους αποκάλυψαν την σκληρή αλήθεια, ήταν σίγουρα πρόθυμοι να κάνουν κάποιες αλλαγές.

 

 

fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika