Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και είναι αποφασισμένη να κάνει οικογένεια . Θέλει άνδρα με μπλε μάτια και…

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Είναι 19 χρονών, γεννήθηκε με αρχέγονο νανισμό, είναι αποφασισμένη να κάνει οικογένεια και θέλει άνδρα με μπλε μάτια και μοϊκάνα.

Όπως πολύ έφηβοι έτσι κ η Hannah Kritzeck της αρέσει το τραγούδι, το μπαλέτο και να χορεύει hip-hop. Ένα πράγμα την ξεχωρίζει από τους συμμαθητές της, έχει 1 μέτρο ύψος.

Αν και πάσχει από μια σπάνια ασθένεια που προσβάλει περίπου 100 ανθρώπους ανά τον κόσμο και προκαλεί μικρό ανάστημα, προβλήματα υγείας συμπεριλαμβανομένου την απειλεί για εγκεφαλικό ανεύρυσμα και μικρή διάρκεια ζωή, η Hannah αντιμετωπίζει με θάρρος την κατάσταση της ενώ αντιμετωπίζει και τις εφηβικές προκλήσεις.

Υιοθετήθηκε από την Jackie και τον Larry Kritzeck , μεγάλωσε στην Μιννεσότα και έχει 3 φυσιολογικά αδέλφια τον Mark, τον Matt και την  Kelly. Οι γονείς της, την μεγαλώνουν ισάξια με τα αδέλφια της χωρίς διακρίσεις, επίσης έχουν διαμορφώσει κατάλληλα το σπίτι ώστε να την βοηθήσουν, όπως έχουν χαμηλώσει τις θέσεις των διακοπτών και παντού υπάρχουν σκαμπό για να φτάνει τους πάγκους και τους νιπτήρες.

Hannah-Kritzeck

Λόγω της κατάστασης της χρειάζεται τακτική ιατρική παρακολούθηση  καθώς και ετήσιο εγκεφαλογράφημα  για να ελέγχουν τυχών ανεύρυσμα. Επειδή έχει μικρό στόμα και δόντια χρησιμοποιεί οδοντικά εμφυτεύματα. Ανέπτυξε επίσης σκολίωση και είχε δύο ράβδους τιτανίου τοποθετείται στην πλάτη της όταν ήταν νέα.

Οι περιορισμοί του νανισμού δεν την εμπόδισαν να ασχοληθεί με το πάθος της, τον χορό.  Χορεύει από 2 χρονών και τον λατρεύει. Το Hip-hop την κάνει να αισθάνεται δυνατή ενώ το μπαλέτο την ηρεμεί. Όπως κάθε κορίτσι στην ηλικία της θέλει να ερωτευτεί  και ονειρεύεται το μέλλον με την δική της οικογένεια. Και ενώ σε καμία ψευδαίσθηση σχετικά με τη σοβαρότητα της κατάστασής της, η Hannah δεν κατοικεί σε αυτό.

Η Hannah συμβουλεύει όλους να μην τα παρατάνε τα όνειρά τους αλλά να παλεύουν να τα πραγματοποιήσουν

Επιμέλεια: “Εύη Γεωργοπούλου  / newsitamea.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika