Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Παραμυθένιος γάμος για ζευγάρι νάνων που γνωρίστηκε παίζοντας στη “Χιονάτη”

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

dwarfs8

Παρών κι ο γιος τους που δεν είχε «πιθανότητες επιβίωσης»

Ένα ζευγάρι από την Αγγλία το οποίο συναντήθηκε για πρώτη φορά όταν έπαιζε στους ρόλους των νάνων σε ένα έργο της Χιονάτης, παντρεύτηκε με έναν παραμυθένιο γάμο και μάλιστα με την παρουσία του επίσης νάνου γιου τους.

Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί ένα μήνα πριν η κοπέλα μείνει έγκυος στο γιο τους που γεννήθηκε με δύο μορφές νανισμού, αλλά έκανε τελικά το γάμο αρκετά αργότερα.

Το αγοράκι γεννήθηκε με αχονδροπλασία, όπως η μαμά του, και ψευδοχρονδοπλασία όπως ο μπαμπάς του και οι γιατροί ανέμεναν ότι δεν θα ζήσει παραπάνω από μερικές ώρες.

Παρόλα αυτά, δυόμισι χρόνια αργότερα, το αγοράκι έφερε τις βέρες στο γάμο των γονιών του!

Η 26χρονη Laura και ο 37χρονος Nathan συναντήθηκαν όταν έπαιζαν και οι δύο τους νάνους σε μια παραγωγή της Χιονάτης και έγιναν σύντομα ζευγάρι. Λίγα χρόνια μετά αποφάσισαν να κάνουν έναν παραμυθένιο γάμο παρουσία του γιου τους και να το γιορτάσουν με τους φίλους τους.

«Ήταν εκπληκτικό το πώς γνωριστήκαμε, επειδή ήταν ένα τέλειο παραμυθένιο ξεκίνημα στη ζωή μας και τώρα είμαστε παντρεμένοι ενώ ο γάμος μας ήταν απλά μαγικός», λέει η 26χρονη. Περίμεναν να κάνουν το γάμο μέχρι ο γιος τους να μπορεί να μεταφέρει εκείνος τις βέρες και να γίνει μέρος της τελετής όπως την είχαν φανταστεί.

Μιλώντας για το γάμο τους, η νεαρή κοπέλα προσθέτει: «Ξέρω ότι οι άνθρωποι μας αμφισβητούν επειδή είμαστε μικροί, αλλά είμαστε ακριβώς όπως όλοι οι άλλοι. Το μόνο πράγμα που είναι διαφορετικό είναι το ύψος μας.

Ο γάμος έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να δείξουμε σε όλους πόσο σίγουροι είμαστε και οι δύο μέσα μας. Και είχαμε την καλύτερη μέρα της ζωής μας».

dwarfs1

dwarfs2

dwarfs3

dwarfs4

dwarfs5

dwarfs6

dwarfs7

dwarfs9

dwarfs10

dwarfs11

ΠΗΓΗ: www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika