Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Πανικός στις Βρυξέλλες. Εκρήξεις στο αεροδρόμιο και στο μετρό. Νεκροί και τραυματίες.

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

bruxx

Τουλάχιστον 10 νεκροί και δεκάδες τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των δύο ισχυρών εκρήξεων που σημειώθηκαν γύρω στις 8 το πρωΐ (τοπική ώρα) στην αίθουσα αναχωρήσεων του αεροδρομίου των Βρυξελλών. Μία ακόμα έκρηξη σημειώθηκε λίγη ώρα αργότερα, σε σταθμό του Μετρό της περιοχής Σουμάν, κοντά στο κτίριο της Κομισιόν.

Συναγερμός σήμανε νωρίς το πρωί της Τρίτης  στο διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών, Ζάβεντεμ, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες σημειώθηκαν δυο εκρήξεις και υπάρχουν θύματα, άγνωστο ακόμα αν πρόκειται για νεκρούς ή τραυματίες.

Νέα έκρηξη στις Βρυξέλλες Στο σταθμό του μετρό Μάλμπεκ η έκρηξη, κοντά σε γραφεία της Κομισιόν   Κλείνουν όλοι οι σταθμοί του μετρό μετά την έκρηξη στον σταθμό στο Μάαλμπεκ

Η πτήση 620 της Aegean με αναχώρηση 08:40, από Αθήνα για Βρυξέλλες, δεν θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, το οποίο και παραμένει κλειστό.

Σύμφωνα με πηγές της Αegean δεν εχει γίνει ακόμη γνωστό που θα γίνει η προσγείωση του αεροσκάφους.

Εικόνα από το μετρό όπου επιβάτες κατεβαίνουν από τα βαγόνια

files

Φαίνεται πως η Ευρώπη ζει ένα νέο Μπατακλάν. Οι Βρυξέλλες είναι στόχος συντονισμένων επιθέσεων, που σαφέστατα συνδέονται με τη σύλληψη Αμπντεσλάμ. Εκρήξεις σημειώθηκαν όχι μόνο στο αεροδρόμιο της πόλης αλλά και σε σταθμό του μετρό.

Στους 17 οι νεκροί σύμφωνα με το RT

H σύλληψη του Σαλάχ Αμπντεσλάμ οδήγησε πιθανόν σε νέες τρομοκρατικές επιθέσεις ως αντίποινα, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργού Εσωτερικών του Βελγίου, Ζαν Ζαμπόν. Επίσης, ο Βέλγος υπουργός κάλεσε τους πολίτες να μην πηγαίνουν στο αεροδρόμιο Zaventem.

Βρέθηκε και τρίτη βόμβα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

REUTERS- φωτο

Σε κατάσταση εκτάκου ανάγκης τέθηκε το αεροδρόμιο του Παρισιού και το ίδιο θα γίνει σε όλες τις ευρωπαϊκές πόλεις αναφέρει το πρακτορείο Reuters.

Δύο εκρήξεις στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών – Υπάρχουν τραυματίες -βίντεο  

news

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Προειδοποίηση από σεισμολόγους: «Αυτό το ρήγμα μπορεί να φέρει μεγάλο σεισμό, θα είναι 7 με 8,2 Ρίχτερ» – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou