Newsitamea.gr
SPORT AMEA

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα “ΟΠΑΠ 2016”: Ρεκόρ Ευρώπης ο Σενικίδης στη σφαίρα

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

panellinio-protathlima-opap-2016

Με ακόμη ένα ρεκόρ Ευρώπης, μετά από αυτό του Μιχάλη Σείτη στα 400μ., έπεσε η αυλαία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Στίβου «ΟΠΑΠ 2016» που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Το σημείωσε ο «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής της Ντόχα το 2015, Δημήτρης Σενικίδης, στη σφαίρα κατηγορίας 20 με επίδοση 15 μέτρα 68 εκατοστά.

Ο αθλητής του ΛΣΟ Μακεδόνας, στην δεύτερη προσπάθεια ισοφάρισε το Ευρωπαϊκό ρεκόρ με 15.50μ., ενώ στην αμέσως επόμενη το κατέρριψε με τη σφαίρα να «προσγειώνεται» στα 15.68μ. Το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε ο Σουηδός Τζέφρι Ίγκε από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 (7/9). Στον ίδιο τελικό, ο Στράτος Νικολαίδης είχε καλύτερη βολή 14 μέτρα 54 εκατοστά και κατέλαβε την δεύτερη θέση.

Ο Ιωάννης Σεβδίκαλης κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. κατηγορίας 43 με 13.06, ενώ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε στα 200μ. (κατ. 12) ο Αθανάσιος Γκαβέλας με επίδοση 23.37.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ eaom-amea  © ΕΑΟΜ-ΑμεΑ. Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών ανήκουν στην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) – Newsroom Aμεα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάσχει από Σκλήρυνση κατά πλάκας όμως είναι ο πιο δυνατός άντρας στον κόσμο, για δεύτερη χρονιά!

Βογιατζής Ηλίας

Θα διασχίσει το στενό της Μάγχης κολυμπώντας μόνο με τα χέρια!

Βογιατζής Ηλίας

Μένουμε Σπίτι – Σποτ Αθλητική Ομοσπονδία Νεφροπαθών και Μεταμοσχευμένων Α.Ο.Ν.Μ.

newsitamea