Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Παγκόσμια συγκίνηση για τον Σουμάχερ!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

SOUMAXER

Παγκόσμια συγκίνηση για τον Σουμάχερ!

Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος φανατικός θεατής της F1, για να νιώσει συγκίνηση όταν μαθαίνει τα νέα για τον Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος από τις 29 Δεκεμβρίου του 2013 είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι του πόνου, μετά από σοβαρό ατύχημα στο κεφάλι, ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Το γερμανικό περιοδικό «Bunte», ισχυρίζεται ότι ο Μίκαελ Σουμάχερ περπάτησε ξανά και ότι σήκωσε το ένα του χέρι! «Ο Μίκαελ είναι πολύ αδύνατος. Όμως κατάφερε να κάνει 1-2 βήματα ξανά», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Η είδηση, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται από το περιβάλλον του Γερμανού πιλότου. Η μάνατζέρ του, Σαμπίν Κεμ, διέψευσε την είδηση: «Δυστυχώς, είμαστε αναγκασμένοι να διευκρινίσουμε ότι ο ισχυρισμός του δημοσιεύματος που αναφέρει πως ο Μίκαελ κινείται, δεν είναι αληθινός. Τέτοιες υποθέσεις είναι ανεύθυνες καθώς αναλογιζόμενοι την σοβαρότητα της κατάστασής του, θα πρέπει να σεβαστούμε την σημασία της διακριτικότητας. Επίσης κάτι τέτοιο αναπτύσσει ψευδείς ελπίδες».

Πάντως, από το «Bunte» επιμένουν ότι το ρεπορτάζ είναι αληθές και πως η πηγή τους είναι έγκυρη.

Σε κάθε περίπτωση, μακάρι η είδηση να βγει αληθινή και ο αγαπημένος «Σούμι» των επτά πρωταθλημάτων στη Formula-1 να βγει νικητής και σε αυτή τη μάχη!

 

madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika

«Πράσινο φως» για την πρώτη ιδιωτική Ιατρική Σχολή στην Ελλάδα – Ποιος επιχειρηματικός όμιλος είναι από πίσω

Efi Nika

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea