Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Όταν νίκησε τον Καρκίνο, ζύγιζε ήδη 140 Κιλά. Δείτε όμως ΠΩΣ είναι σήμερα και θα μείνετε άφωνοι!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

3

Η Courtney Walker πέρασε καρκίνο, παχυσαρκία και διαβήτη πριν αποφασίσει να αλλάξει την ζωή της. Η Courtney από την Αλάσκα ζύγιζε 140 κιλά και πάλευε με ασθένειες που προκαλεί το υπερβολικό βάρος, όταν συνειδητοποίησε ότι το να γίνει υγιής ήταν ζήτημα ζωής ή θανάτου.

Ταξίδεψε στο Μεξικό όπου έκανε επέμβαση συρραφής στομάχου και αφότου άλλαξε την διατροφή και το πρόγραμμα γυμναστική της, έχει πλέον χάσει τα μισά κιλά της.

13

14

15

16

17

Με 30.000 followers στο προφίλ της στο Instagram, η Courtney τώρα ελπίζει να εμπνεύσει και άλλες γυναίκες να ξεκινήσουν το ταξίδι τους προς την υγεία και την ευτυχία. Στο μπλογκ της FitMissBliss περιγράφει την στιγμή που αποφάσισε να γίνει ξανά υγιής.

“Τον Αύγουστο του 2015 έχοντας παλέψει – και νικήσει – με τον καρκίνο της μήτρας και συνεχίζοντας να αρρωσταίνω, να έχω υψηλή πίεση και να βρίσκομαι σε προδιαβητικό στάδιο, αποφάσισα να αλλάξω την ζωή μου και να γίνω υγιής μια και καλή.”

19

20

21

22

“Επέλεξα να κάνω συρραφή στομάχου για να ξεκινήσω να χάνω βάρος γρήγορα και να ανανεώσω την υγεία μου.” H Courtney επέλεξε να κάνει την εγχείρηση στο Μεξικό γιατί ήταν πολύ ακριβή στις ΗΠΑ.

“Δυστυχώς, η πολύ ακριβή ιατρική μου ασφάλιση δεν κάλυπτε αυτή την επέμβαση, γι’αυτό αναζήτησα εναλλακτική στο εξωτερικό. Τελικά ξάπλωσα σε ένα χειρουργικό κρεβάτι στην Τιχουάνα στο Μεξικό στις 28 Αυγούστου 2015 ζυγίζοντας 140 κιλά.”

23

24

25

26

Μετά την εγχείρηση, η Courtney υιοθέτησε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και έπεσε στα 58 κιλά. Πλέον ελπίζει να βοηθήσει και άλλες γυναίκες να αλλάξουν χάνοντας κιλά. “Το πάθος μου δίνει δύναμη στις γυναίκες να πάρουν την υγεία και το σώμα τους στα χέρια τους μέσα από το θαύμα που ονομάζεται φαγητό.

Η επιθυμία μου είναι να δω κάθε γυναίκα με την οποία δουλεύω να βρίσκει την ευτυχία και την ελευθερία που φέρνει η υγεία και η ευεξία σε ολόκληρο το σώμα.”

dailymail.co.uk,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika