Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΑΙΔΙ

Όταν οι γονείς του τον αγνόησαν, αυτό το αγόρι έκανε κάτι συγκλονιστικό!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

123

Όταν οι γονείς του τον αγνόησαν, αυτό το αγόρι έκανε κάτι συγκλονιστικό!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ανακαλύψτε γιατί τα παιδιά συμπεριφέρονται με τον τρόπο που συμπεριφέρονται. Δώστε στο παιδί σας τη χαρά της συντροφικότητας.

Η νέα διαφημιστική ταινία της Kissan  είναι ένα ενδιαφέρον βίντεο που δίνει στους γονείς μια νέα ιδέα πως να ξοδεύουν χρόνο με τα παιδιά τους. Στο σημερινό πολυάσχολο κόσμο, οι γονείς δυσκολεύονται να περνούν το χρόνο τους με τα παιδιά τους.
Το βίντεο αναδεικνύει το πιο σύνηθες σενάριο της σημερινής οικογενείας, όπου οι γονείς είναι συνήθως απασχολημένοι με διάφορα μεταξύ  άλλων και την τεχνολογία  και δεν επιτρέπουν στα παιδιά τους να εθιστούν σε αυτά.

Η μητέρα αυτού του πολύ χαριτωμένου παιδιού απαγορεύει παιχνίδια και κόμικς σε αυτόν, ενώ η ίδια είναι απασχολημένη, κάνει τη δουλειά της στο laptop , ενώ ο πατέρας είναι απασχολημένος στο τηλέφωνο .

Το βίντεο καταλήγει με ένα δυνατό μάθημα το πώς οι γονείς μπορούν να περάσουν χρόνο με τα παιδιά τους .

Η Πρωτοβουλία της Kissan που είναι πίσω από την πραγματοποίηση αυτής της διαφημιστικής ταινίας  ήταν να δημιουργήσει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον χρόνο που πρέπει οι γονείς να περάσουν με τα παιδιά τους .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

[youtube id=”3s2kWc0ILCM” width=”620″ height=”360″]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι να κάνετε όταν ανακαλύπτετε πως το παιδί σας είναι εκφοβιστής…

Βογιατζής Ηλίας

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika