Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Όταν Γέννησε την Κόρη της, οι Γιατροί δεν της έδιναν Καμία Ελπίδα. 4 Χρόνια Μετά το ΘΑΥΜΑ συνεχίζεται!!!-ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Το 2011 γεννήθηκε η Lydia Rankin με γονείς την Ruth και τον Paul. Οι γιατροί σοκαρίστηκαν από το μέγεθος του κεφαλιού της Lydia – ήταν ίδιο με το κεφάλι ενός ενήλικα. Προετοίμασαν τους γονείς της για το χειρότερο: θάνατο.

Όταν η Ruth ήταν 20 εβδομάδων έγκυος, οι γιατροί είπαν στην Lydia ότι θα γεννιόταν με μια σπάνια πάθηση στο εγκέφαλο. Πρότειναν στην μητέρα να διακόψει την εγκυμοσύνη.

“Ο υπέρηχος στις 20 εβδομάδες, με τον οποίο μάθαμε για την πάθηση, έγινε λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Ήταν φρικτό”, είπε η Ruth στο Mirror. Το ζευγάρι αρνήθηκε να διακόψει την εγκυμοσύνη. Η Lydia γεννήθηκε με πρησμένο κεφάλι και ζύγιζε 5 κιλά.

Η Lydia γεννήθηκε με υδροκεφαλία και ολοπροσεγκεφαλία Alobar.

Αν και οι γιατροί έλεγαν συνεχώς στην Ruth ότι δεν άξιζε να γεννήσει την Lydia και ότι θα πέθαινε, το κοριτσάκι αψηφά τις πιθανότητες μέρα με τη μέρα.

3

Η Lydia Rankin γεννήθηκε με πρησμένο κεφάλι και ζύγιζε πάνω από 5 κιλά. Οι γιατροί προετοίμασαν τους γονείς της, Ruth και Paul, για το ότι θα έπρεπε να αποχαιρετίσουν το κοριτσάκι τους.

4

Η σπάνια πάθηση της Lydia ονομάζεται ολοπροσεγκεφαλία Aloba. Σε αυτή την πάθηση οι δύο μετωπιαίοι λοβοί του εγκεφάλου αδυνατούν λειτουργήσουν. Η Lydia έχει επίσης και υδροκεφαλία, μια πάθηση κατά την οποία υγρό συσσωρεύεται στο κεφάλι της προκαλώντας πρήξιμο.

5

“Έχει πολλά πάνω-κάτω. Μας είπαν 3 φορές ότι θα πέθαινε αλλά είναι γερό καρύδι. Μας εμπνέει όλους με την δύναμη της και μας κρατά ζωντανούς”, είπε η Ruth στο Mirror. “Είναι το θαύμα μας.”

6

Η Ruth έχει δίκιο, η Lydia είναι ένα θαύμα. Ήταν να ζήσει μόλις μερικούς μήνες και πλέον έχει φτάσει 4 ετών.

“Οι γιατροί είπαν ότι δεν θα ξεπερνούσε τους δύο μήνες, αλλά τώρα είναι τεσσάρων ετών”, είπε η Ruth. “O Paul είναι ο βράχος μου και απλά ζούμε την κάθε μέρα που έρχεται. Μια μέρα είπε, “Ruth, ξέρω ότι θα είναι μαζί μας για πολύ καιρό”.”

7

Η διαδρομή ως εδώ δεν ήταν εύκολη. Η Lydia χρειάστηκε 40 χειρουργεία και λόγω της πάθησης της δεν μπορεί να καθίσει, να σταθεί ή να περπατήσει. Κάθε μέρα όμως είναι μια ευλογία για το κοριτσάκι.

“Κάθε μέρα ο Paul κι εγώ ξυπνάμε με την Lydia και σκεφτόμαστε, “Ναι! Μπορεί να μην φτάσει στα 5, μπορεί να μην φτάσει στα 6, αλλά ζούμε για το τώρα και δεχόμαστε την κάθε μέρα όπως έρχεται’”, είπε η μητέρα.

Δείτε αναλυτικά την ιστορία της στο παρακάτω βίντεο:

 

 

fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika