Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ορμονική θεραπεία για τον 10χρονο που γεννήθηκε κορίτσι αλλά ένιωθε πάντα αγόρι

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ορμονική θεραπεία για τον 10χρονο που γεννήθηκε κορίτσι αλλά ένιωθε πάντα αγόρι

Ορμονική θεραπεία για τον 10χρονο που γεννήθηκε κορίτσι αλλά ένιωθε πάντα αγόρι

Όπως τα περισσότερα αγόρια, ο Kai Windsor προτιμά να παίζει ποδόσφαιρο παρά με κούκλες. Αλλά ο Kai ξεκίνησε τη ζωή του ως κορίτσι και ήδη από τα τρία του χρόνια γνώριζε πως είχε γεννηθεί σε λάθος σώμα…

Γεννημένος Kaia, ο Kai ήδη από τα τέσσερά του αρνιόταν να φορέσει φορέματα και στα έξι του ήθελε να κόψει τα μαλλιά του κοντά και συμπεριφερόταν σαν αγόρι. Στα εννιά του μίλησε ανοιχτά στην 37χρονη μητέρα του: «Είμαι στην πραγματικότητα αγόρι», της είπε.

Στα δέκα του χρόνια σήμερα ο Kai θα υποβληθεί σε ορμονική θεραπεία για να καθυστερήσει την εφηβεία και την εξέλιξή του σε γυναίκα.

«Από μικρός ήθελε να παίζει μόνο με μπάλα, δεν του άρεσαν ποτέ οι κούκλες», διηγείται στη Daily Mail η μητέρα του. «Από τότε που άρχισε το σχολείο ήθελε να φορά μόνο παντελόνια όπως τα αγόρια και ντρεπόταν κάθε φορά που υπήρχε κάποιο κορίτσι κοντά».

Σύμφωνα με την εφημερίδα ο Kai δεν είναι ο μόνος που αντιμετωπίζει προβλήματα με το φύλο του. Ο αριθμός των διεμφυλικών παιδιών ηλικίας κάτω των 11 ετών στη Βρετανία έχει τετραπλασιαστεί από το 2009.

Η μητέρα του δεν ήξερε τι να κάνει για το παιδί της αλλά, όπως λέει, είχε πολλή στήριξη από το σχολείο του που της πρότεινε να δεχθεί βοήθεια.

«Όταν κατέληξε πως ήταν διεμφυλικός, το σχολείο έστειλε επιστολή σε όλους τους γονείς των παιδιών της τάξης του εξηγώντας πως πλέον ο Kai ήθελε να τον αντιμετωπίζουν ως αγόρι», λέει. «Έγινε ένα ειδικό μάθημα για όλα τα παιδιά, για να τους εξηγήσουν τι σημαίνει διεμφυλικός. Πλέον κατασκευάζουν και unisex τουαλέτες για να διευκολύνουν τη ζωή του Kai και άλλων παιδιών όπως εκείνος».

«Κοιτάζοντας πίσω στην παιδική ηλικία του Kai καταλαβαίνω πως ήξερε ήδη πως ήταν αγόρι. Δεν ενδιαφερόταν για τις κούκλες, ήθελε να παίζει μόνο ποδόσφαιρο. Όταν βρισκόμασταν έξω πάντα κοιτούσε στα μαγαζιά στο τμήμα με τα αγορίστικά είδη, ψάχνοντας παιχνίδια με τον Spiderman», λέει η μητέρα του.

Οι βαθμοί του, που επιδεινώνονταν, άρχισαν να βελτιώνονται μόλις του παρασχέθηκε βοήθεια και αναγνωρίστηκε επισήμως ο διεμφυλικός. «Όταν οι άνθρωποι σταμάτησαν να τον αντιμετωπίζουν ως κορίτσι και έγινε το αγόρι που πάντα ήθελε, ήταν πολύ πιο ευτυχισμένος», τονίζει.

Ο Kai θα υποβληθεί σε ορμονική θεραπεία και αν στα 16 του θέλει να ολοκληρώσει τη μετάβασή του στο ανδρικό φύλο θα υποβληθεί σε επέμβαση αλλαγής φύλου.

«Έκλαψα πολύ, είναι πολύ δύσκολο να βλέπεις το παιδί σου να περνά τέτοια δοκιμασία. Αλλά ό,τι και να γίνει τα είμαι πάντα εδώ για να τον στηρίζω. Είναι μεγάλη ανακούφιση που επιτέλους τον βλέπω χαρούμενο μέσα στο σώμα του», καταλήγει η μητέρα του.

www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Πήγε στο γκαράζ και ήπιε φυτοφάρμακο: Διπλή τραγωδία στην Κρήτη, αυτοκτόνησαν και οι δύο μέσα σε λίγες ώρες – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika