Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Όχι μόνο κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο αλλά πέτυχε και μια εκπληκτική μεταμόρφωση!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

b8feb0a6-a2f9-4510-99ec-aa696f06271a.quality_lighter.inline_yes.png

Όχι μόνο κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο αλλά πέτυχε και μια εκπληκτική μεταμόρφωση!

Στα 15 του, ο Zach Zeiler ήταν έναν συνηθισμένος έφηβος. Εκεί όμως που νόμιζε πως το μεγαλύτερο πρόβλημα του θα ήταν ή δεύτερη χρονιά στο λύκειο, ενημερώθηκε από τους γιατρούς για κάτι που θα σόκαρε οποιονδήποτε άνθρωπο: διαγνώστηκε με καρκίνο. Λέμφωμα του Hodgkin για την ακρίβεια.

Ο νεαρός χρειάστηκε να κάνει και χημειοθεραπεία αλλά και ακτινοθεραπεία για να επιζήσει της νόσου. “Την πρώτη νύχτα της χημειοθεραπείας κατάλαβα τι πολυτέλεια είναι να έχεις την υγεία σου.” έγραψε στο blog του.

Οι θεραπείες ταλαιπώρησαν τον Zach. Το βάρος του μειώθηκε από τα 68 κιλά στα 48.

b8feb0a6 a2f9 4510 99ec aa696f06271a.quality lighter.inline yes Όχι μόνο κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο αλλά πέτυχε και μια εκπληκτική μεταμόρφωση!

Μετά από τη κάθε θεραπεία, ξεσπούσε στη γυμναστική. Αυτή τον ηρεμούσε.

782895e9 cee8 4a8d 9044 7516135bedef.quality lighter.inline yes Όχι μόνο κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο αλλά πέτυχε και μια εκπληκτική μεταμόρφωση!

Καθώς καλυτέρευε η υγεία του, εκείνος γινόταν όλο και πιο δυνατός και γυμνασμένος. Μπορούσε να δει τη διαφορά στο σώμα του και αυτό τον έκανε να νιώθει πως αναγεννάται.

3c43967f bc28 4c62 83b1 59e157da2022.quality lighter.inline yes Όχι μόνο κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο αλλά πέτυχε και μια εκπληκτική μεταμόρφωση!

Εν τέλει νίκησε τον καρκίνο. Όπως βλέπετε όμως, η μεταμόρφωση του συνεχίστηκε.Τώρα πια, θέλει να εμπνεύσει και τους συνανθρώπους του.

Όπως γράφει στην ιστοσελίδα του: “Όταν θέλεις κάτι πάρα πολύ, πιστεύω ότι σου δίνονται ευκαιρίες να το πετύχεις καθημερινά. Αυτές οι ευκαιρίες παρουσιάζονται στις χιλιάδες των αποφάσεων που παίρνουμε μέσα στην ημέρα. Το ποιος και τι θα γίνουμε, είναι αποτέλεσμα των πράξεών μας.

Μερικές φορές εμφανίζονται εμπόδια στην ζωή μας που θέλουν να μας βγάλουν εκτός πορείας. Μας δίνεται τότε η ευκαιρία να πάρουμε την απόφαση είτε να διαλύσουμε τα εμπόδια, είτε να διαλυθούμε εμείς.

Ένας άνθρωπος που δεν έχει μόνο τη θέληση και την αποφασιστικότητα αλλά και τη καρδιά να σταθεί όρθιος και να παλέψει για τα όνειρα του, στο τέλος θα καταφέρει να τα επιτύχει και να γίνει εκείνος που ονειρεύεται να είναι. Είναι προσωπικό μου όνειρο να βοηθάω με την εμπειρία μου όσους το επιθυμούν σε ότι άφορα την γυμναστική. Αυτό είναι κάτι που συνεχίζει να μου αλλάζει την ζωή…”

διαφορετικό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Το «ρούφηξε» η αντλία: Τραγωδία σε ξενοδοχείο, 8χρονη είχε μαρτυρικό τέλος στην πισίνα, σοκαρισμένοι οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Προωράκι που γεννήθηκε στις 27 εβδομάδες νίκησε τον θάνατο και πάει για 1η φορά σπίτι του!

Efi Nika