Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

O Σαμαράς, ο Jay, τα ίδια γυαλιά και τα αυτοκόλλητα του Sam!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

jay1.jpg

O Σαμαράς, ο Jay, τα ίδια γυαλιά και τα αυτοκόλλητα του Sam!

Η παραμονή του μικρού Jay στην Ελλάδα δεν κράτησε ούτε δύο 24ωρα, αλλά για το 10χρονο αγόρι ήταν αρκετά για να νιώσει ευτυχισμένο που συνάντησε ξανά το μεγάλο του ίνδαλμα. Για την ακρίβεια, τον ήρωα του, όπως τον αποκαλεί συνεχώς ο πατέρας του Martin Beatty.

Τo gazzetta.gr που σας είχε αποκαλύψει την φιλία του Σαμαρά με το 10χρονο αγόρι, μίλησε με τον Jay λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής και αποκαλύπτει τα συναισθήματα του 10χρονου αγοριού μετά τη συνάντηση με τον Samaras. «Τον είδα ξανά και χάρηκα πολύ. Τον αγαπάω. Ι love my Samaras», βροντοφώναξε όλος χαρά και με την παρόρμηση της παιδικής του ηλικίας, πρόσθεσε: «Θέλω να φύγει από την Γουέστ Μπρόμιτς και να έρθει στην Σέλτικ. Τον αγαπώ και θέλω να τον βλέπω να παίζει στην Σέλτικ».

Οση ώρα μιλούσε, κρατούσε στα χέρια του ένα αυτοκόλλητο με τον Γιώργο Σαμαρά με τη φανέλα της Σέλτικ, το οποίο κουβαλά πάντα μαζί του. «Εχω αυτοκόλλητο με τον Σαμαρά, είναι συνέχεια μαζί μου. Τον φιλάω και κοιμάμαι μαζί του και υποδύομαι ότι κοιμάμαι μαζί με τον Σαμαρα. Το βάζω κάτω απο το μαξιλάρι», λέει με το αφοπλιστικό του χαμόγελο ο Jay.

O πατέρας του, με τον οποίο ταξίδεψαν μαζί στην Αθήνα, αποκαλύπτει όλη την ιστορία με τα αυτοκόλλητα. «Κοιμάται πάντα με ένα αυτοκόλλητο. Πριν κοιμηθεί το φιλάει και μετά το βάζει κάτω από το μαξιλάρι του. Και το πρωϊ, όταν ανοίγει τα μάτια του, αυτό βλέπει πρώτα, το φιλάει και του μιλάει… Να καταλάβετε, αυτό είναι το τέταρτο αυτοκόλλητο που του έχουμε δώσει. Τα προηγούμενα τρία καταστράφηκαν από τα φιλιά! Αυτό γίνεται συνέχεια από τότε που τον γνώρισε, μιλάει συνέχεια μαζί του. Αφού η γυναίκα μου λέει πολλές φορές: “Ωχ Θεέ μου, πάλι μιλάει με τον Σαμαρά”»!

 

Το βράδυ της νέας συνάντησης του Jay με τον διεθνή επιθετικό, λόγω της βράβευσης από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου, δύσκολα θα το ξεχάσει η οικογένεια Beatty. «Ηταν πραγματικά πολύ συναισθηματική μέρα για μας. Από το αεροδρόμιο καταλάβαμε τι συμβαίνει και το ζήσαμε στην εκδήλωση. Είμαι πολύ περήφανος για τον Jay και νιώθουμε ευγνωμοσύνη για τους Ελληνες, που μας έχουν βάλει στις καρδιές τους και μας φέρθηκαν περίφημα», λέει ο πατέρας του και συμπληρώνει: «Ο Γιώργος κατάφερε να έρθει παρότι είχε πεθάνει ο παππούς του και είχε ταξιδέψει στη γενέτειρα του. Ηταν τόσο λυπημένος αλλά ταξίδεψε τόσο δρόμο για να έρθει για τον Jay, αυτό λέει πολλά για τους Ελληνες αλλά και για τον Σαμαρά τον ίδιο. Είναι ο ήρωας του, τον αγαπάει, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ.»

Ο Martin Beatty ξετύλιξε και το κουβάρι του ταξιδιού του στην Ελλάδα, αλλά και πότε το έμαθε ο Jay ότι θα ξαναδεί τον Sam. «Το καλοκαίρι ο Γιώργος έφυγε από την Σέλτικ και ειλικρινά στενοχωρηθήκαμε. Ακούσαμε ότι μπορεί να ξαναγυρίσει, με αποτέλεσμα η γυναίκα μου να προσευχόταν κάθε μέρα για να γυρίσει. Δυστυχώς πήγε στην Γουέστ Μπρόμιτς. Τον Νοέμβριο μας ενημέρωσαν με επιστολή από την Ελλάδα για την εκδήλωση, αλλά μας ζήτησαν να το κρατήσουμε μυστικό μέχρι να κανονιστούν όλα. Το ίδιο γράμμα πήγε στην Γουέστ Μπρόμιτς για να πάρει άδεια. Δεν το είπαμε στον Jay μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα και συνεχώς μας ρωτούσε “πόσο καιρό ακόμα για να δω τον Σαμαρά”. Το Σάββατο πετάξαμε από το Μπέλφαστ στη Γλασκώβη καθώς την Κυριακή ο Jay ήταν η μασκότ στο ματς της Σέλτικ με την Σεντ Μίρεν. Μπήκε με τους ποδοσφαιριστές στο γήπεδο, παρακολούθησε τον αγώνα και αμέσως μετά πετάξαμε για Λονδίνο, για να πάρουμε από εκεί το αεροπλάνο για την Αθήνα! Για τον Jay δεν είχε σημασία το βραβείο, παρότι ήταν όμορφο και κοιμήθηκε με αυτό το βράδυ της Δευτέρας στο ξενοδοχείο, αλλά ότι θα έβλεπε ξανά τον Γιώργο. Ηταν πραγματικά όμορφες στιγμές.»

«Ο Σαμαράς πήρε ίδια γυαλιά με αυτά του Jay»

Ο πατέρας του Jay αποκάλυψε και την συνομιλία που είχε με τον διεθνή επιθετικό αλλά και την εκπληκτική χειρονομία του Σαμαρά να πάρει ίδια γυαλιά με αυτά που φοράει το παιδάκι! «Συναντήθηκαν στην εκδήλωση και ο Γιώργος τον πήρε στην αγκαλιά του. Μάλιστα του είπε ότι πήρε ίδια γυαλιά με αυτά που φορούσε και ο γιος μου χάρηκε πολύ και του απάντησε ότι ήταν πολύ όμορφα. Ο Jay εκείνη την στιγμή ήταν ευτυχισμένος!»

sam_tzei

 

Κλείνοντας ο Martin Beatty θεώρησε χρέος του να πει λίγα λόγια για τους Ελληνες. «Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, την αγάπη που μας δείχνετε. Εχω λάβει πολλά μηνύματα στο Facebook, στο mail, παντού! Στο Λονδίνο, πηγαίνοντας στην πύλη για την αναχώρηση της πτήσης για την Αθήνα, μας είδαν κάποιοι που θα πετούσαν και αυτοί, μας αναγνώρισαν και ήταν ενθουσιασμένοι. Είναι τόσο σημαντικό αυτό, αν αναλογιστείτε ότι μιλάμε για ένα 10χρονο παιδί με σύνδρομο Down. Oλη η χώρα μας έχει βάλει στην καρδιά της και σας ευχαριστώ όλους για αυτό…»

Εμείς σας ευχαριστούμε Jay και Μartin Beatty, που μέσω του Γιώργου Σαμαρά, μας κάνατε έστω και για λίγο να νιώσουμε καλύτεροι άνθρωποι και να αντιληφθούμε το πραγματικό νόημα της ζωής!

 

gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γι’αυτό θέλουν όλοι να γίνουν Ευρωβουλευτές: Το παχυλό “μηνιάτικο” και οι έξτρα παροχές που το εκτινάσσουν στα ύψη

Efi Nika

Ο τυχεράκιας της χρονιάς: Αγόρασε στο παζάρι «μαϊμού» Rolex με 45 ευρώ το πήγε για φτιάξιμο & έμαθε τη πραγματική του αξία

Efi Nika

Απίστευτη τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Άνδρας έπεσε στο κενό από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε μπροστά σε όλους – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika