Newsitamea.gr
AMEA news

O Πιστόριους: Ξέσπασε σε λυγμούς στο άκουσμα της ετυμηγορίας!!!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK
110
O Πιστόριους: Ξέσπασε σε λυγμούς στο άκουσμα της ετυμηγορίας!!!
Σε λυγμούς ξέσπασε ο Όσκαρ Πιστόριους στο άκουσμα ότι απαλλάσσεται από τις κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης και φόνο β’ βαθμού της Ρίβα Στέενκαμπ

Ο πρώην παραολυμπιονίκης καθ’όλη τη διάρκεια της δίκης ήταν δακρυσμένος. Όταν ακούστηκε η ετυμηγορία ξέσπασε σε λυγμούς. Αμέσως έσπευσαν να τον παρηγορήσουν ο αδελφός και η αδελφή του.

Όπως είπε η δικαστής, Τοκοζίλε Μασίπα, κατά την ετυμηγορία της η κατηγορούσα αρχή δεν απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι ο Όσκαρ Πιστόριους είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία της συντρόφου του, Ρίβα Στέενκαμπ.

Η δικαστής απέκλεισε έτσι την ενοχή του Πιστόριους για δολοφονία, επισημαίνοντας ότι δεν είναι δυνατόν να αγνοηθεί το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος πίστεψε εσφαλμένα ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο τη στιγμή που πυροβόλησε, σκοτώνοντας την φίλη του στην τουαλέτα του διαμερίσματός του.

“Προκύπτει λοιπόν ότι ο κατηγορούμενος θεωρούσε ότι η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο και δεν μπορεί κατά συνέπεια να θεωρηθεί ένοχος για δολοφονία”, δήλωσε η Τοκοζίλε Μασίπα, η οποία μπορεί πλέον να καταδικάσει τον Πιστόριους για φόνο εξ αμελείας ή να τον αθωώσει.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Απαράδεκτος, Ελληναράς πάρκαρε τα αμάξι επάνω στη νησίδα για να να πιει χαλαρός το καφεδάκι του – ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ανάπηρος άνδρας περπάτησε ξανά με τη βοήθεια βλαστοκυττάρων

newsitamea