Newsitamea.gr
ΑΥΤΟΑΝΟΣΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑ

Ο πιο σέξι γιατρός απαντά: Πού οφείλεται το πρήξιμο στις αρθρώσεις;

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Ο πιο σέξι γιατρός απαντά: Πού οφείλεται το πρήξιμο στις αρθρώσεις;

Ο πιο σέξι γιατρός απαντά: Πού οφείλεται το πρήξιμο στις αρθρώσεις;

Ο Mikhail Varshavski ανακηρύχθηκε από το περιοδικό People ως ο πιο σέξι γιατρός!

Μεταξύ των εφημεριών στο νοσοκομείο του Νιου Τζέρσεϊ όπου κάνει την ειδικότητά του και των δραστηριοτήτων του ιδρύματος Limitless Tomorrow που έχει ιδρύσει με σκοπό την οικονομική ενίσχυση νέων, ο εμφανίσιμος γιατρός βρήκε λίγο χρόνο για να απαντήσει σε ένα ερώτημα ορθοπαιδικής φύσεως.

Σε συνεργασία με το Women’s Health, ο Mikhail Varshavski απαντά μέσα από βίντεο ερωτήσεις αναγνωστών σχετικά με διάφορα καθημερινά ζητήματα υγείας.

Η ερώτηση αυτής της εβδομάδας είναι: «Γιατί μερικές φορές πρήζονται τα δάχτυλα των χεριών μου και το γόνατό μου; Το πρήξιμο διαρκεί έως και μία εβδομάδα, αλλά στο γόνατό μου μπορεί να επιμείνει για περισσότερο».

Σύμφωνα με το γιατρό, το πρήξιμο οφείλεται πιθανώς σε κάποια μορφή αρθρίτιδας (φλεγμονή στην άρθρωση). Η αρθρίτιδα είναι μια πολύ συχνή πάθηση αλλά διαχειρίσιμη, αφού υπάρχουν διαθέσιμες θεραπείες που στοχεύουν στην αιτία του προβλήματος ή στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων.

Αυτό που τονίζει με έμφαση ο Varshavski είναι ότι αρκετοί ασθενείς με αρθρίτιδα παρουσιάζουν έξαρση των συμπτωμάτων λόγω πρόσληψης συγκεκριμένων θρεπτικών συστατικών. Συνιστά επομένως το τεστ διατροφικής αλλεργίας/ευαισθησίας ώστε να διαπιστωθεί εάν τα συμπτώματα πυροδοτούνται από συγκεκριμένες διατροφικές συνήθειες.

Εάν οι κρίσεις εκδηλώνονται μία φορά το μήνα η και συχνότερα, επιβάλλεται η επίσκεψη στο γιατρό.

 

ΠΗΓΗ: www.onmed.gr ,womenshealthmag

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η αθώα συνήθεια το βράδυ που αυξάνει τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου

Efi Nika

Πότε ξεκινά η τρίτη ηλικία; Τι δείχνει νέα μελέτη για την αντίληψη του κόσμου

Efi Nika

Να αγαπάτε τους ανθρώπους που δεν μπαίνουν σε καλούπια…

Efi Nika