Newsitamea.gr
ΧΡΗΣΙΜΑ

Ο πιο εύκολος τρόπος να αφαιρέσετε την τσίχλα από τα δερμάτινα ρούχα σας!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

882427f

 

Ο πιο εύκολος τρόπος να αφαιρέσετε την τσίχλα από τα δερμάτινα ρούχα σας!

Δεν θα πιστεύετε πόσο εύκολα!

Δεν υπάρχει πιο άτυχη στιγμή από αυτή που θα κολλήσει η τσίχλα στη δερμάτινη τσάντα σας ή στο δερμάτινο παντελόνι σας, πόσο μάλλον αν αυτό είναι το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σας! Προτού όμως οι καταστροφικές σκέψεις κυριεύσουν το μυαλό σας και ετοιμαστείτε να φορέσετε μαύρα… ακολουθήστε τον παρακάτω πανεύκολο τρόπο για να απομακρύνετε τη τσίχλα που κόλλησε πάνω στο δερμάτινό σας.

Χαλαρώστε, λοιπόν, και κινηθείτε προς την κουζίνα. Χρησιμοποιήστε ένα παγάκι από την κατάψυξη και κρατήστε το για αρκετή ώρα πάνω στο σημείο, που έχει κολλήσει η τσίχλα ώσπου να καταλάβετε πως η τσίχλα έχει σκληρύνει και είναι πιο εύκολο να αφαιρεθεί. Επειδή μπορεί να χρειαστεί να κρατήσετε το παγάκι για αρκετή ώρα, φροντίστε να το κρατάτε με μια χαρτοπετσέτα, για να μην παγώσουν τα δάχτυλά σας. Εναλλακτικά γεμίστε μια μικρή σακούλα με παγάκια και αφήστε τη πάνω στο δερμάτινο (στο σημείο που υπάρχει η κολλημένη τσίχλα).

Χρησιμοποιήστε ένα ψαλίδι ή μαχαίρι για να αφαιρέσετε το μεγαλύτερο μέρος της τσίχλας, με προσοχή όμως να μη χαράξετε το δέρμα. Με τη βοήθεια λίγου απορροφητικού χαρτιού απομακρύνετε όσο μπορείτε τα υπολείμματα τσίχλας. Μπορείτε να εμποτίσετε τη χαρτοπετσέτα σε υγρό σαπούνι και να την αφήσετε για ένα λεπτό στο σημείο.

Τέλος, πάρτε ένα κομμάτι κολλητικής ταινίας και κολλήστε το σε όλα τα σημεία που η τσίχλα έχει παραμείνει. Τραβήξτε την ταινία και επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία με ένα νέο κομμάτι ταινίας, όσες φορές χρειαστεί μέχρι να αφαιρεθεί και το τελευταίο ίχνος τσίχλας.

Είστε έτοιμες!

Πηγή: www.queen.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρχεται το «καλάθι του νονού»: Τι προϊόντα θα περιέχει και ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι αυτό το Πάσχα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Διέγραψε στα «μουγκά» χρέη η εφορία: Αυτοί είναι οι υπερτυχεροί που δεν θα πληρώσουν – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Έχει μόνο 1 όρο και το πήρες: Ξεκινά το επίδομα των 1.320 ευρώ για τρόφιμα, είδη βασικής ανάγκης και σχολικά

Efi Nika