Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο Παππούς γκρίνιαζε στη Σερβιτόρα αλλά αυτή τον εξυπηρετούσε με Χαμόγελο. Όταν Πέθανε όμως της άλλαξε για Πάντα τη Ζωή!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

1

Ο Παππούς γκρίνιαζε στη Σερβιτόρα αλλά αυτή τον εξυπηρετούσε με Χαμόγελο. Όταν Πέθανε όμως της άλλαξε για Πάντα τη Ζωή.

Όποιος είναι σερβιτόρος, ξέρει ότι πρέπει να είναι πάντα χαμογελαστός, ακόμα και όταν οι πελάτες σας ωθούν για το αντίθετο.

Η σερβιτόρα Melina Salazar κάνει ακριβώς αυτό. Όταν βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν πελάτη ο οποίος διαμαρτύρεται και δημιουργεί πρόβλημα, πάντα καταφέρνει να τον εξυπηρετήσει με χαμόγελο.

Ήταν η μόνη σερβιτόρα στο Τέξας, που εξυπηρετούσε τον δύστροπο πελάτη , Walter «Buck» Swords. Ήταν ένας 89 ετών βετεράνος Β “Παγκοσμίου Πολέμου. Ήταν εκκεντρικός και αγενής, μερικές φορές ακόμη και προσβλητικός όταν εκείνη προσπαθούσε να πάρει την παραγγελία του. Ήταν ένας εφιάλτης για το όλο το προσωπικό του εστιατορίου και ερχόταν καθημερινά.

1

Με ατέλειωτη υπομονή, η Melina έπαιρνε καθημερινά την παραγγελία του, χωρίς παράπονο και πάντα κατάφερνε να του σερβίρει το φαγητό του με τον τρόπο που ήθελε. (Του άρεσαν τα γεύματα του να είναι καυτά). Παρά την κακή συμπεριφορά του, πάντα απαντούσε με ένα γενναιόδωρο χαμόγελο.

Μετά από επτά χρόνια καθημερινής ρουτίνα , ο Walter δεν εμφανίστηκε. Η Melina άρχισε να αναρωτιέται πού ήταν. Μια μέρα, ενώ διάβαζε εφημερίδα, ανακάλυψε ότι είχε πεθάνει. Λίγο αργότερα, οι δικηγόροι του ήρθαν σε επαφή μαζί της και την ενημέρωσαν ότι, επειδή πάντα ήταν καλή μαζί του, της είχε αφήσει μια κληρονομιά. Δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Ο βετεράνος της άφησε 50.000 δολάρια και ένα αυτοκίνητο.

Η Melina ζήτησε να πει την ιστορία της στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Παρακολουθήσετε εδώ:

fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μαύρη» καθαρά Δευτέρα: Nεκρή 25χρονη: Οι συγκλovιστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Efi Nika

Φρίκη με 21χρονο: Έπεσε από τη γέφυρα της Χαλκίδας και τον βρήκαν σε αυτή την κατάσταση

Efi Nika

Νεαρός γιατρός έγινε βοηθός του χειρουργού που τον έσωσε όταν ήταν 10 ετών

Efi Nika