Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ο μικρός Αϊλάν στην αγκαλιά του παπα – Στρατή! Το σκίτσο που συγκινεί

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

papastraths_

Ο μικρός Αϊλάν στην αγκαλιά του παπα – Στρατή! Το σκίτσο που συγκινεί

Είναι άπειρες οι φορές που οι σκιτσογράφοι με την πένα τους λένε όσα δεν μπορούν να πουν χιλιάδες λέξεις. Τις τελευταίες δυο ημέρες από την μια η φωτογραφία των νεκρώνπροσφυγόπουλων στις τουρκικές ακτές και από την άλλη ο χαμός του «αγγέλου των μεταναστών», του παπά – Στρατή, μόνο θλίψη και πόνο προκαλούν.

Ο σκιτσογράφος Γιάννης Αντωνόπουλος, δεν θα μπορούσε με καλύτερο τρόπο να δείξει όλα όσα μπορεί να σκέφτεται και να νιώθει όποιος πόνεσε στ’ αλήθεια για τον τόσο θάνατο. Όποιον δεν πόνεσε μόνο βλέποντας την φωτογραφία του μόλις 3 ετών Αιλάν να κείτεται άψυχος στην παγωμένη θάλασσα.

Ο Γιάννης Αντωνόπουλος, έβαλε στην αγκαλιά του παπά – Στρατή τον μικρό Αιλάν και πίσω του δυστυχώς χιλιάδες άλλα μικρά προφυγόπουλα που έγιναν άγγελοι και χάθηκαν τόσο νωρίς και τόσο άδικα. Η αγκαλιά του παπά Στρατή δεν θα μείνει δυστυχώς άδεια αλλά και οι αθώες ψυχές θα έχουν κάποιον που μόνο αυτός ξέρει πως να τις γαληνεύει.

34

σκίτσο: Γιάννης Αντωνόπουλος

www.newsit.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Της “κακομοίρας” σε κηδεία: Αυτό που είπε η σύζυγος του νεκρού σόκαρε τους συγγενείς του και έγινε ο κακός χαμός

Penni Syggrou