Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο Γιος της πήγε για Ψάρεμα αλλά δεν Επέστρεψε ποτέ. 9 Μήνες μετά, οι Ερευνητές κάνουν μια Ανατριχιαστική Ανακάλυψη!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Έχετε ποτέ σκεφτεί ποια θα ήταν τα τελευταία λόγια που θα λέγατε σε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο;

Δεν ξέρω για σας, αλλά τα δικά μου τελευταία λόγια σε ένα αγαπημένο μου πρόσωπο σίγουρα θα περιλάμβαναν τη λέξη αγάπη. Μια μητέρα στη Φλόριντα, ήταν έτοιμη να πει στο γιο της τα τελευταία της λόγια νωρίτερα από ό, τι αναμενόταν …

Τους τελευταίους 9 μήνες, ο Perry Cohen και ο φίλος του Austin Stephanos αναζητούνται στη θάλασσα. Τα δύο αγόρια μια ημέρα είχαν αποφασίσει να πάνε για ψάρεμα με μια βάρκα, αλλά δεν επέστρεψαν ποτέ. Αν και δεν υπάρχουν ενδείξεις από τα αγόρια, το πλήρωμα κάποιου σκάφους βρήκε πρόσφατα τη μικρή βάρκα των αγοριών περίπου 100 μίλια ανοικτά των ακτών των Βερμούδων.

Εκεί, βρέθηκαν τα δύο καλάμια ψαρέματος, τα δύο κουτιά και το iPhone του Perry, αλλά κανένα άλλο σημάδι των αγνοουμένων αγοριών.

1

Οι ερευνητές που συνδέονται με την υπόθεση, ελπίζουν ότι η ανάκτηση του iPhone να μπορέσει να τους δώσει την τελευταία τοποθεσία των αγοριών πριν από την εξαφάνισή τους. Οι ερευνητές εργάζονται στενά με την Apple, προκειμένου να ανακτήσουν τα δεδομένα του κατεστραμμένου iPhone.

2

Για τους γονείς των δύο αγοριών, η όλη κατάσταση είναι οδυνηρή. Παρά το γεγονός ότι γνωρίζουν ότι οι γιοι τους έχουν πιθανότατα χαθεί στη θάλασσα, είναι απίστευτα δύσκολο να ηρεμήσουν αν δεν ξέρουν τι ακριβώς συνέβη στα αγόρια τους.

3

Η τελευταία ανταλλαγή μηνυμάτων με τη μαμά του Perry, είναι πραγματικά αποκαρδιωτική. Ο Perry έγραψε στη μαμά του Pamela: «Μαμά, το iPad μου χάλασε… Θα σου τηλεφωνήσω σε λίγο. Σε αγαπώ.»

4

Και η μητέρα του απάντησε: «Δεν πειράζει. Κοιμήσου τώρα… Μου λείπεις.»

5

Είναι σπαρακτικό να χωριστούν με τόσο τραγικό τρόπο μια μητέρα και ένας γιος που αγαπούσε ο ένας τον άλλο πάρα πολύ. Ελπίζω ειλικρινά οι ερευνητές να πάρουν αυτό που χρειάζονται από τα ανακτημένα στοιχεία, προκειμένου να βοηθήσουν τις πληγείσες οικογένειες να μάθουν τι πραγματικά συνέβη.

6

 

 

Shareably,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μαύρη» καθαρά Δευτέρα: Nεκρή 25χρονη: Οι συγκλovιστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Efi Nika

Φρίκη με 21χρονο: Έπεσε από τη γέφυρα της Χαλκίδας και τον βρήκαν σε αυτή την κατάσταση

Efi Nika

Νεαρός γιατρός έγινε βοηθός του χειρουργού που τον έσωσε όταν ήταν 10 ετών

Efi Nika