Newsitamea.gr
CELEBRITY ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Απόστολος Γκλέτσος Αποκάλυψε Τη Μάχη Του Με Τον Καρκίνο!!!-ΒΙΝΤΕΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Μια αποκάλυψη για σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του έκανε σήμερα στην εκπομπή αποκαλυπτικά ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο δήμαρχος της Στυλίδας μιλώντας για θέματα του δήμου του έκανε λόγο για τον καρκίνο που πέρασε στο στομάχι μετά τα καρδιολογικά προβλήματα που είχε.

Η δημοσιογράφος έκπληκτη τον ρώτησε αν το είπε για χάρη λόγου ή άν όντως αντιμετώπισε καρκίνο.Ο Απόστολος Γκλέτσος της απάντησε ότι όντως πέρασε ένα καρκίνο αλλά τώρα έφυγε…

«Πέρασα ένα καρκίνο και τι έγινε. Δεν πέθανα ακόμα.Όσο μπορεί να φύγει δηλαδή γιατί τον καρκίνο τον παντρεύεσαι», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και πολιτικό.

Ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» του καναλιού «Ε», είπε ότι έδωσε μάχη με τον καρκίνο και βγήκε νικητής. Ο ίδιος δήλωσε πως πλέον όλα είναι καλά με την υγεία του, το έχει ξεπεράσει, «όσο μπορεί κάποιος να ηρεμήσει και να ξεπεράσει τον καρκίνο», τονίζει με νόημα.

Στην αρχή η δημοσιογράφος αιφνιδιάστηκε από τη δήλωσή του και τον ρώτησε αν όντως έχει συμβεί κάτι τέτοιο ή το χρησιμοποίησε ως σχήμα λόγου. Ο Γκλέτσος επιβεβαίωσε πως είχε καρκίνο στο στομάχι, τον οποίο και αντιμετώπισε και τώρα, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «προχωρά παρακάτω».

Ο δήμαρχος Στυλίδας δε διευκρίνισε το πότε ακριβώς αντιμετώπισε τη συγκεκριμένη περιπέτεια υγείας, παρά αρκέστηκε στο να σχολιάσει «Τελείωσε. Πάμε παρακάτω. Τέλειωσε… όπως τελειώνουν αυτά. Ποτέ δεν τελειώνει. Έναν καρκίνο τον παντρεύεσαι».

truelife.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Εκείνη 22 ετών, πάμπλουτος 63άρης ο σύζυγός της: «Δεν τον παντρεύτηκα για τα λεφτά του», λέει περήφανη η ίδια – ΦΩΤΟ

Efi Nika