Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο άνθρωπος που ακούγεται “σαν να έχει καταπιεί ένα ρολόι”

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

o-anthropos-pou-akougete-san-na-echi-katapii-ena-roloi

Η πάθησή του και το μήνυμα που θέλει να δώσει

Ο 27χρονος Chris Lloyd από το Ηνωμένο Βασίλειο αισθανόταν ανίκανος ακόμη και να ανέβει τα σκαλιά όταν τελικά διαγνώστηκε με σοβαρή καρδιακή ανεπάρκεια.

Μία από τις βαλβίδες της καρδιάς του δε λειτουργούσε σωστά κάνοντας το αίμα να μην κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Ο Lloyd έκανε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς τον Ιανουάριο και οι γιατροί αντικατέστηκαν την προβληματική βαλβίδα με έναν τεχνητό μηχανισμό.

Αυτή η σωτήρια διαδικασία, σύμφωνα με τη Daily Mail, σημαίνει ότι πλέον έχει ένα δυνατό ήχο που χτυπάει στο στήθος του, ο οποίος τον κάνει να ακούγεται «σαν να έχει καταπιεί ένα ρολόι». «Είναι κάτι περίεργο όχι μόνο για εμένα, αλλά και για όλους τους γύρω μου, είναι απλά πολύ παράξενο. Είναι σαν να έχω καταπιεί ένα ρολόι. Όλοι αρχικά νομίζουν ότι είναι το ρολόι μου και σοκάρονται όταν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Είναι ουσιαστικά ο μηχανισμός, το άνοιγμα της βαλβίδας και το κλείσιμο που το κάνουν να παράγει αυτόν το χαρακτηριστικό θόρυβο», αναφέρει ο ίδιος.

Ο χειρουργός, τόν ενημέρωσε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον 6 μήνες για να συνηθίσει τον ήχο, αλλά ο Lloyd δηλώνει ότι για τη σύζυγό του, με την οποία παντρεύτηκε πρόσφατα, είναι εξαιρετικά δύσκολο. «Είναι ένας εφιάλτης όταν είμαστε στο κρεβάτι καθώς η γυναίκα μου δυσκολεύεται πολύ να κοιμηθεί από το θόρυβο. Όμως οι γιατροί έκαναν ο,τι καλύτερο μπορούσαν και πιθανόν να μην ήμουν εδώ σήμερα χωρίς αυτούς. Μία ωρολογιακή καρδιά είναι ένα μικρό τίμημα», αναφέρει και προσθέτει ότι όταν έμαθε το σοβαρό πρόβλημα υγείας του σοκαρίστηκε, καθώς δεν περίμενε τι θα ακολουθήσει, αλλά αισθάνεται ευγνώμων που τα κατάφερε και τώρα έχει παντρευτεί και συνεχίζει τη ζωή του όπως πριν.

Τελικά αποδείχτηκε ότι επρόκειτο για ένα πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί από τη γέννησή του και η λύση που του πρότειναν οι γιατροί ήταν η μοναδική που μπορούσε να δοθεί. Ο άντρας ακολουθεί τώρα ειδική διατροφή και προσπαθεί να συνηθίσει το «ρολόι» που χτυπά μέσα του, αισθανόμενος ευγνωμοσύνη για το ότι μπορεί να απολαμβάνει τη ζωή και θέλει να δώσει ένα θετικό μήνυμα αισιοδοξίας σε όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.roloi2

roloi3

roloi4

 

www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρίση στον γάμο μετά το 1ο παιδί: γιατί συμβαίνει και πώς να την προλάβετε

Efi Nika

Αποκάλυψη βόμβα: Αυτό είναι το είδος καρκίνου της Κέιτ, το όργανο που της αφαίρεσαν και το σημείο που είχε όγκο – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Ντροπή: Γνωστός ινφλουένσερ «σφίχτης» κοροϊδεύει παιδί με αναπηρία στο γυμναστήριο, χιλιάδες αντιδράσεις – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika