Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ο άνδρας των 360 κιλών που ζει στο αυτοκίνητο του πατέρα του

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

steve

Ο άνδρας των 360 κιλών που ζει στο αυτοκίνητο του πατέρα του

Τον έδιωξαν από το νοσοκομείο που νοσηλευόταν επειδή παρήγγειλε πίτσα

Ένας νεαρός άνδρας στο Rhode Island, που ζυγίζει περίπου 360 κιλά, εκδιώχθηκε από το νοσοκομείο όπου είχε εισαχθεί για θεραπεία αδυνατίσματος και μελλοντική εγχείριση στομάχου, αφότου παρήγγειλε πίτσα απ’ έξω για να φάει. Κατόπιν αυτού ο νεαρός με τον πατέρα του ζει στο SUV του πατέρα του μέχρι να βρεθεί κάποιο άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα να τον φιλοξενήσει.

Ο Steven Assanti, 33 ετών από το Cranston, με την βοήθεια της θεραπευτικής αγωγής του νοσοκομείου του Rhode Island, προσπαθούσε όπως λέει να καταπολεμήσει τον εθισμό του στο να τρώει. Μάλιστα κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών εκεί, είχε καταφέρει να χάσει 20 κιλά.

Μόλις όμως έσπασε τους κανόνες του προγράμματος φροντίδας του παραγγέλνοντας πίτσα από ταχυφαγείο της περιοχής οι γιατροί του είπαν πως δεν πλέον να μείνει εκεί

 

steve2

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο ΝΒΟ10: «Αυτό που έχω είναι εθισμός και συνειδητοποιώ ότι πρόκειται για ασθένεια». Ο Assanti εξήγησε ότι έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο έως ότου το βάρος του μειώθει 249 κιλά, σημείο κατά το οποίο θα μπορούσε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στομάχου.

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο, ο πατέρας του νοσηρά υπέρβαρου Steven, ο Veilette, ανέφερε πως δεν μπορεί να πάρει το γιο του στο σπίτι και δεν έχει ιδέα τι μπορεί να κάνει.

«Δεν ξέρω σε ποιον να απευθυνθούν για να με βοηθήσει. Ακόμα κι αν μπορούσα να τον ανεβάσω από τις σκάλες του σπιτιού, η επιστροφή του στο σπίτι θα σήμαινε πως επιστροφή στο προηγούμενο μοντέλο διατροφής, πράγμα ανώφελο. Έτσι αποφάσισε να τοποθετήσει το γιο του στο πίσω μέρος του SUV του και όπως αναφέρει σκοπεύει να οδηγεί μέχρι να βρει μια μόνιμη λύση.

steve3

Άλλα νοσοκομεία της περιοχής που επισκέφτηκαν θέλησαν να βοηθήσουν το νεαρό αλλά τον πληροφόρησαν πως δεν μπορούσε να περάσει τη νύχτα σε αυτά.

Μετά την δημοσιοποίηση του περιστατικού από τα μέσα ενημέρωσης, ο Assanti ευχαρίστησε τους υποστηρικτές του μέσα από την σελίδα του στο Facebook. Μάλιστα μέσα από ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δήλωνε: «Ας ελπίσουμε ότι, στο εγγύς μέλλον θα υπάρξει μια θετική συνέχεια με την απώλεια βάρους μου».

Το νοσοκομείο Rhode Island αρνήθηκε να σχολιάσει το περιστατικό εφόσον όπως λέει η περίπτωση θεραπείας και η αποπομπή του ασθενούς υποπίπτουν στο ιατρικό απόρρητο .

www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη για τον Φίλιππο: Έφυγε από τη ζωή μόλις στα 46 χρόνια του, άφησε πίσω του 2 κοριτσάκια

Efi Nika

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Penni Syggrou