Newsitamea.gr
AMEA news

Ο Άγιος Κύριλλος θεράπευσε παράλυτο παιδί – Συγκλονιστική μαρτυρία

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Η κυρία Βασιλική από τη Γερμανία μαρτυρά το δικό της θαύμα. Με προσευχή και πίστη ο Άγιος Κύριλλος θεράπευσε το παιδί της από μία ανίατη ασθένεια και ενώ είχε μείνει παράλυτο ξαφνικά μπορούσε και κουνούσε κανονικά χέρια και πόδια. Οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους…

Με λένε Βασιλική και μένω στη Γερμανία. Ο Άγιος Κύριλλος επισκέφθηκε το σπίτι μου και η πίστη μου έγινε ακόμη πιο δυνατή.

Πριν από περίπου ένα χρόνο γέννησα ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το βάπτισα και το είπα Μαρίνα. Ήταν ένα παιδάκι γεμάτο ενέργεια, υγεία και ζωηράδα.

Ξαφνικά, όμως, όταν έγινε οκτώ μηνών έμεινε παράλυτο. Δεν κουνούσε ούτε χέρια ούτε πόδια και το έπιαναν σπασμοί. Το πήγα στο νοσοκομείο, δεν μπορούσαν να βρουν οι γιατροί από πού έπαθε αυτή την ανίατη αρρώστια.

Εγώ δεν έπαψα να καίω το καντηλάκι του Αγίου Κυρίλλου και στο κομοδίνο του παιδιού μου είχα την εικόνα του Αγίου και τον παρακαλούσα μέρα και νύχτα για το παιδί μου. Μετά από 7 μήνες παίρνω την εικόνα του Αγίου και την βάζω επάνω του. Αμέσως αυτή την στιγμή άρχισε να κουνάει χέρια και πόδια!

Οι γιατροί δεν μπορούσαν να το εξηγήσουν και με ρωτούσαν ποιος Άγιος είναι και πώς τον λένε και τους είπα ολόκληρη την ιστορία με τον Άγιο Κύριλλο και το θαύμα.

Δοξάζω τον Θεό όπου η χάρις του Αγίου έκανε καλά το παιδί μου. Είθε η χάρις του Αγίου να σκεπάζει όλο τον κόσμο.

www.dogma.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύνδρομο Down: Ποιοι είναι οι τρεις τύποι του; – Πώς ανιχνεύεται

Penni Syggrou

ΕΣΑμεΑ: Συνεχίζεται ο αποκλεισμός των ατόμων με αναπηρία από το «Τουρισμός για όλους»

Efi Nika

Έχω παιδί με Αναπηρία που περπατά το δικό του, μοναχικό μονοπάτι στη ζωή

Efi Nika