Newsitamea.gr
ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ

Ο αυτιστικός γιος της αρνιόταν πεισματικά να κουρευτεί. Τότε ο κουρέας σκέφτηκε ΚΑΤΙ το καταπληκτικό!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Τα παιδιά είναι απρόβλεπτα πλάσματα, αλλά για τους γονείς των παιδιών με αναπηρία, η δουλειά και το άγχος είναι διπλάσια. Για την Deirdre O’Dwyer από το Blackpool της Ιρλανδίας, η πραγματικότητα με έναν γιο με ψυχική ασθένεια είναι γεμάτη αστάθεια και απρόβλεπτες καταστάσεις, τις οποίες έχει μάθει να διαχειρίζεται όσο πιο ήρεμα και δημιουργικά γίνεται.

Ο Evan Dwyer είναι 16 χρονών και πάσχει από αυτισμό. Ο Evan δεν μιλάει. Το κλειδί της ευτυχίας του είναι να υπάρχει σταθερότητα στην ζωή του χωρίς εκπλήξεις. Μιλώντας για σταθερότητα, ευτυχώς η Deirdre έχει βρει έναν κουρέα που καταλαβαίνει την κατάσταση του Evan και τον κουρεύει τα τελευταία 14 χρόνια!

Ο Donncha O’Connell είναι ο ιδιοκτήτης του Baldy Barber. Είναι ένας ευγενικός και καλόκαρδος άνθρωπος που είναι πρόθυμος να κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τους πελάτες του.

Τα τελευταία 14 χρόνια, ο Evan δεν τον έχει ταλαιπωρήσει πολύ και η ρουτίνα τους έχει μείνει πάνω κάτι ίδια. Ωστόσο, η Deirdre και ο Donncha εξεπλάγησαν ότι ο Evan αποφάσισε να αλλάξει λίγο τα πράγματα στην τελευταία επίσκεψη στον κουρέα του. «Σήμερα ο Evan είχε άλλη άποψη και αρνούνταν να καθίσει στην καρέκλα, έτσι ο Donncha και ο αδερφός του, ο Dylan, αυτοσχεδίασαν…»

103

Ξέροντας ότι για τον Evan το αυτοκίνητο είναι ένα χαρούμενο μέρος, ο Donncha πρότεινε να δοκιμάσουν να τον μεταφέρουν εκεί για να τον κουρέψει. Η Deirdre, η οποία θα δοκίμαζε τα πάντα για να τα καταφέρουν, συμφώνησε.

Η Deirdre ανέβασε φωτογραφίες από την συγκινητική σκηνή όπου ο Evan κάθεται στο αυτοκίνητο και κρατά τα χέρια του Dylan, καθώς ο Donncha στριμώχτηκε στο μικροσκοπικό αυτοκίνητο για να ολοκληρώσει το κούρεμα με χαμόγελο στα χείλη. Οι φωτογραφίες αργότερα κοινοποιήθηκαν από τοπικό μέσο ενημέρωσης χωρίς εκείνη να το γνωρίζει και αυτό είχε ως αποτέλεσμα 14.000 κοινοποιήσεις.

Η Deirdre εξεπλάγη ευχάριστα, αλλά ένιωσε και τιμή από τα σχόλια των αναγνωστών που φάνηκαν να κατανοούν τις δυσκολίες της καθημερινότητας με ένα αυτιστικό παιδί. «Δεν το περίμενα ποτέ αυτό, αλλά είμαι τόσο ευτυχισμένη που ενημερώνεται ο κόσμος. Ο λόγος που κοινοποίησα τις φωτογραφίες είναι επειδή οι ζωές μας είναι δύσκολες κάθε μέρα και μια απλά και ευγενική χειρονομία έκανε την ζωή του γιου μου πιο εύκολη.»

104

Η ιστορία είχε απήχηση σε πολλούς γονείς όχι μόνο στην τοπική κοινότητα, αλλά και σε όλο τον κόσμο και η αλληλεγγύη τους φάνηκε στις ευχαριστίες τους για την κοινοποίηση μιας τόσο θετικής ιστορίας.

«Ακούμε φρικτές ιστορίες καθημερινά και απλά ήθελα να πω ότι έχουμε αφανείς ήρωες στην κοινότητα μας… με τον αριθμό των γονιών που επικοινώνησαν μαζί μου για να με ευχαριστήσουν, νιώθω ότι κάνω κάτι μικρό για τους άλλους που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση», είπε η Deirdre.

Για τον Evan και την Deirdre σίγουρα αυτό δεν είναι το τέλος των δυσκολιών τους, αλλά υπάρχει μια μικρή ελπίδα ότι άνθρωποι σαν τον Donncha θα τους προσφέρουν πάντα μια χείρα βοηθείας.

 

 

faithtap.com,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Γι’αυτό το είπε τώρα: Η αλήθεια πίσω από την ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον για τον καρκίνο και ο σοβαρός λόγος

Efi Nika

Πήγε εκδρομή και κατέληξε σε επείγον χειρουργείο: Πώς χάρη σε μια σέλφι 33χρονη διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο

Efi Nika