Newsitamea.gr
ΥΓΕΙΑ NEWS

Νόμιζε ότι ήταν έγκυος, αλλά τελικά στην κοιλιά της είχε…

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

9627975866155899850

Νόμιζε ότι ήταν έγκυος, αλλά τελικά στην κοιλιά της είχε…

…όγκο! Ο λόγος για μια Ρουμάνα 42 ετών που πίστευε ότι ήταν έγκυος, αλλά όταν έμαθε την αλήθεια κατέρρευσε. Οι γιατροί την ενημέρωσαν ότι στην πραγματικότητα είχε ένα όγκο που ζύγιζε περίπου 5 κιλά μέσα στη μήτρα της.

Η 42χρονη Madalina Neagu έφτασε στο νοσοκομείο με έντονο πόνο στην κοιλιά της και είπε στους γιατρούς ότι θεωρούσε πως αντιμετώπιζε πόνους τοκετού.

Έτσι, οι γιατροί στο Botosani County Hospital άρχισαν να ετοιμάζονται ώστε να φέρουν το μωρό της στον κόσμο.

Μετά τη διενέργεια των απαραίτητων εξετάσεων στις οποίες την υπέβαλαν, συγκλονίστηκαν όλοι τους, αφού ανακάλυψαν ότι δεν ήταν έγκυος. Στην πραγματικότητα, είχε έναν όγκο βάρους 5 κιλών μέσα στη μήτρα της.

Ένας από τους θεράποντες ιατρούς της, ο Δρ Dorin Scladan, είπε: “Εφόσον η γυναίκα μάς είπε ότι ήταν έγκυος, αναμέναμε την πρώτη φάση των διαδικασιών του τοκετού”.

Νόμιζε ότι ήταν έγκυος, αλλά τελικά στην κοιλιά της είχε...
Μετά την επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου η γυναίκα είναι μια χαρά.

“Στην πραγματικότητα, το μέγεθος της κοιλιάς της ήταν αρκετά παρόμοιο με το μέγεθος της κοιλιάς μιας εγκύου εννέα μηνών, έτσι δεν είχαμε κανένα λόγο να αμφισβητούμε ό, τι μας είπε”, συνέχισε.

Ο Δρ Sclandan και η συνάδελφος του, Δρ Camelia Todica, πραγματοποίησαν επέμβαση για την αφαίρεση του όγκου. Η ασθενής στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας και οι γιατροί λένε ότι θα αναρρώσει πλήρως. Ο Δρ Scladan είπε: “Εμείς οι γιατροί δεν βλέπουμε συχνά έναν όγκο αυτού του μεγέθους και μάλιστα σε αυτήν τη θέση”.

Πέρσι, η εφημερίδα MailOnline παρουσίασε την ιστορία της Lorna Fulton, 44 ετών, η οποία ήθελε απεγνωσμένα να αποκτήσει οικογένεια και πίστευε ότι ήταν έγκυος καθώς το στομάχι της άρχισε να πρήζεται.

Εκείνη είχε “φουσκώσει” κατά 26  εκατοστά και η μέσης της είχε μεγαλώσει σε μέγεθος παρότι έκανε μήνες δίαιτα. Και ενώ ήλπιζε ότι επρόκειτο για ένα σσύμπτωμα εγκυμοσύνης την οποία τόσο περίμενε, οι ειδικοί ανακάλυψαν μια τεράστια κύστη ωοθήκης.

Η κ Fulton αναγκάστηκε να υποβληθεί σε πλήρη υστερεκτομή στο Βασιλικό Νοσοκομειο της Γλασκώβης, όπου οι γιατροί συνέλεξαν περισσότερα από 32 λίτρα υγρού από το στομάχι της. Ευτυχώς ανάρρωσε πλήρως  μετά την επέμβαση, και παρόλο που τώρα δεν μπορεί να κάνει παιδιά, λέει με χαρά ότι αισθάνεται “τυχερή που είναι ζωντανή”.

Πηγή: www.pathfinder.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανακοινώθηκε πριν λίγο: Ευχάριστα νέα για τους ανεμβολίαστους, σε πελάγη ευτυχίας εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες

Efi Nika

Με νόμο ο εμβολιασμός κατά της COVID-19 στα Φαρμακεία, με κόστος 5 ευρώ – Χρεώσεις 1 και 3 ευρώ για διαγνωστικές εξετάσεις

Efi Nika

Τι να προσέχετε με τα φάρμακά σας μετά τα 50

Efi Nika