Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Νόμιζε ότι είχε hangover αλλά ήταν… ΚΑΡΚΙΝΟΣ!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

nomize_oti_eiche_hangover_alla_itan__karkinos

Tον αφόρητο πονοκέφαλο που την ταλαιπωρούσε απέδιδε μια νεαρή Βρετανίδα σε άσχημο hangover, ωστόσο τελικώς αποδείχτηκε πως πάσχει από… καρκίνο! Η ιστορία της έρχεται στο φως της δημοσιότητας από τη Daily Mail και συγκλονίζει.

Η 24χρονη Hope Stringer είχε βγει ένα βράδυ για ποτά με τη παρέα, όταν ξαφνικά ένιωσε ένα πόνο στον αριστερό κρόταφο. Από τότε βρισκόταν σε πραγματικά άθλια κατάσταση.

«Αισθανόμουν κουρασμένη για μέρες, αλλά σκέφτηκα ότι οφειλόταν στο hangover. Καθώς όμως οι μέρες και οι εβδομάδες περνούσαν συνειδητοποίησα ότι ο πονοκέφαλος δεν υποχωρούσε και κάθε μέρα πονούσα στον αριστερό κρόταφο»,δήλωσε η νεαρή.

Δυστυχώς, τα συμπτώματα χειροτέρεψαν τους επόμενους μήνες ωθώντας την να κλείσει ραντεβού με έναν παθολόγο. «Μου είπε πως ήταν ημικρανία και μου συνταγογράφησε παυσίπονα – κάτι που δε θεώρησα περίεργο μιας και εργάζομαι πολλές ώρες και είμαι συνέχεια μπροστά σε έναν υπολογιστή». Όταν όμως οι πόνοι έγιναν αβάσταχτοι και δεν μειώθηκαν στο ελάχιστο, έκανε αξονική η οποία αποκάλυψε ότι έπασχε από σάρκωμα μαλακών μορίων.

Οι γιατροί αφαίρεσαν τον καρκινικό όγκο και η νεαρή υποβλήθηκε σε χημειοθεραπείες και ακτινοθεραπείες. «Πιστεύω ότι χειρίστηκα το γεγονός ότι είχα καρκίνο, εξαιρετικά καλά. Ανακοίνωσα στους δικούς μου τους κανόνες: δεν όχι δάκρυα ή λύπες», αναφέρει.

«Θέλω να προειδοποιήσω τον κόσμο, να είναι πιο προσεκτικός με τα σημάδια και τα συμπτώματα. Αν δεν συνέχιζα να πηγαίνω στους γιατρούς, το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ πιο δύσκολο σήμερα», καταλήγει εξηγώντας πως πλέον είναι υγιέστατη!

www.star.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαμπάς βούτηξε στη θάλασσα και έσωσε την κόρη του που την παρέσυραν τα κύματα – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

M M

Η χαρά κατέληξε σε εφιάλτη: Πήγε στην Κύπρο να γιορτάσει τα γενέθλιά της και βρέθηκε να χαροπαλεύει στην εντατική

Penni Syggrou