Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Νόμιζε ότι είχε απλούς πόνους μετά τον τοκετό, αλλά έμαθε κάτι σοκαριστικό

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

egkymosini

Η Sandra Bilotta είναι μια 34χρονη μητέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο που έζησε μια πολύ δύσκολη εμπειρία μετά τοκετό της.

Είχε αρχίσει να έχει κράμπες στα πόδια, πόνο στην πλάτη και εξάντληση μετά τον τοκετό οπότε και έφερε στον κόσμο τα δίδυμά της, το 2013. Η ίδια θεώρησε ότι τα συμπτώματά της οφείλονταν στον τοκετό και στις αλλαγές στον τρόπο ζωής της και το αμέλησε. Δύο μήνες αργότερα τα συμπτώματά της επιδεινώθηκαν και αποφάσισε να ζητήσει τη γνώμη των γιατρών. Το αποτέλεσμα των εξετάσεων τη σόκαρε καθώς διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο. Τελικά τής ανακοίνωσαν ότι ο καρκίνος ήταν στο τελευταίο στάδιο με την ίδια να μην γνωρίζει πόσος χρόνος ζωής της απομένει.

Η ίδια μάλιστα τότε δε δίστασε να πει ότι καταλαβαίνοντας ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι για την κατάστασή της, ότι ένιωθε τουλάχιστον ευτυχισμένη που κατάφερε να γίνει μητέρα. «Έκανα μια εξέταση αίματος και όταν πήρα τη διάγνωση του καρκίνου ήμουν τόσο σοκαρισμένη», είπε και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι ακούγεται τρελό, αλλά ήμουν επίσης ανακουφισμένη. Ό,τι ήθελα πάντα ήταν να αποκτήσω παιδιά και ήταν μεγάλη ανακούφιση για μένα να ξέρω ότι δεν έβλαψα τα παιδιά μου».

Περιγράφοντας τα πρώτα συμπτώματα που είχε, είπε ότι ένιωθε κράμπες και πόνους, οι οποίοι επειδή ήρθαν μετά τον τοκετό τους απέδωσε εκεί. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο αμέλησε να εξετάσει παραπάνω το πρόβλημά της. Στα τρία σχεδόν χρόνια της μάχης με τον καρκίνο έχει κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών που της έδωσε 2,5 χρόνια ζωής και θέλει να εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους να γίνουν δότες.

Η ίδια συνεχίζει τον αγώνα της και θέλει να στείλει το μήνυμα της αγάπης και της απόλαυσης των καθημερινών στιγμών στη ζωή. Τα παιδιά της και ο σύζυγός της είναι ο λόγος που ακόμη παλεύει και δεν το βάζει κάτω.

Η θεραπεία της τώρα για τον τερματικό καρκίνο έχει σταματήσει, αλλά κάνει συνεχώς ελέγχους και αγωνίζεται να κερδίσει ξανά τη ζωή.

preg1

preg3

preg4

preg5

 

newsbeast , www.madata.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika