Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Νύφη προσποιήθηκε ότι έχει καρκίνο για να χρηματοδοτήσει το γάμο των ονείρων της

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Danielle-Cancer lie

Νύφη προσποιήθηκε ότι έχει καρκίνο για να χρηματοδοτήσει το γάμο των ονείρων της

Μέλλουσα νύφη προσποιήθηκε πως πάσχει από καρκίνο σε τερματικό στάδιο για να εξαπατήσει τους καλεσμένους να χρηματοδοτήσουν τον γάμο των ονείρων της.

 

Η απατεώνας Ντανιέλ Γουάτσον είπε ψέματα για να εξοικονομήσει 6000 λίρες “για θεραπεία”, αλλά ήταν στην πραγματικότητα τα έξοδα για την πολυτελή της δεξίωση.

Η αναίσθητη γυναίκα προσποιήθηκε καρκίνο σε τελευταίο στάδιο για να αποσπάσει χιλιάδες λίρες εξαπατώντας  γενναιόδωρους καλοπροαίρετους ανθρώπους για τον γάμο των ονείρων της.

Η Ντανιέλ Γουάτσον, ετών 24, άλλαξε με δραματικό τρόπο τον ισχυρισμό της ότι είναι αθώα αμέσως μόλις ξεκίνησε η δίκη της παραδεχόμενη έξι κατηγορίες για παραπλάνηση.

Η απατεώνας έλαβε μετρητά και εμπορεύματα καθώς και ένα δωρεάν νυφικό λέγοντας στους ευεργέτες της μια ψεύτικη ιστορία  ότι πάσχει από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας σε στάδιο 4 και είχε μόλις ένα ποσοστό επιβίωσης 15%.

Η “άρρωστη” απάτη της αποκαλύφθηκε μόνο όταν έμεινε έγκυος τον Ιούνιο του 2012 και το ανακοίνωσε στο Twitter προκαλώντας σύγχυση και έρευνα για απάτη από την αστυνομία.

Εμφανίστηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο δεύτερο παιδί της, καθώς της απαγγελλόταν η υπόθεση εναντίον της.

Το βασιλικό δικαστήριο του Basildon άκουσε πώς οι υποστηρικτές συγκέντρωσαν περισσότερα από £ 6.000 για εξειδικευμένη θεραπεία με βιταμίνη C που  δεν ήταν διαθέσιμη στο NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας) αφού η Γουάτσον είπε την ψεύτικη ιστορία της σε διάφορους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο Billericay,στο Essex.

Οι ένορκοι ενημερώθηκαν πως οι επιχειρήσεις δώρισαν αντικείμενα για τον γάμο των ονείρων της τον Απρίλιο του 2012 συμπεριλαμβανομένων ένα δωρεάν νυφικό,υπηρεσία σχεδιασμού γάμου, styling μαλλιών, 10 μπουκάλια σαμπάνιας και μια αίθουσα δεξιώσεων σε πάρα πολύ οικονομική τιμή.

Η Γουάτσον φέρεται να είπε στους δωρητές ότι ήταν επιθυμία της να παντρευτεί ‘πριν αρχίσει χημειοθεραπεία και χάσει τα μαλλιά της” στις αρχές του 2012.

Ο εισαγγελέας Μάρκους Κρόσκελ είπε: ” Σε κανένα στάδιο δεν ενημερώθηκε από γιατρό ότι είχε οποιαδήποτε μορφή καρκίνου, πόσο μάλλον τέταρτο στάδιο του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας και ποτέ δεν έχει υποβληθεί σε θεραπεία γι’αυτό.

Η ανάμειξη της κατηγορουμένης είναι πολύ μεγάλη. Ήταν αναμεμειγμένη σε πολλές πτυχές της συγκέντρωσης χρημάτων από την αρχή. Ενθάρρυνε τους συμμετέχοντες να παρέχουν τα προϊόντα τους, τις υπηρεσίες τους,τα χρήματα και το χρόνο τους δωρεάν ή σε χαμηλές τιμές εξαιτίας της υποτιθέμενης ασθένειάς της.Είναι κάτι που ξεκίνησε με λίγα ψέματα και πήρε τη μορφή χιονοστιβάδας.”

Το δικαστήριο άκουσε πως η Γουάτσον είχε προηγουμένως νοσηλευτεί στο νοσοκομείο για γυναικολογικά θέματα και εξετάστηκε με τεστ Παπανικολάου που ήταν καθαρό.Υποβλήθηκε σε λαπαροσκόπηση για να θεραπεύσει μια κοινή κατάσταση γνωστή ως πολυκυστικές ωοθήκες.

Η κατηγορούσα αρχή  ισχυρίζεται ότι χρησιμοποίησε την γάζα πάνω από το στομάχι της για να πείσει τους δωρητές της πως είχε κάνει βιοψία για να ελέγξει καρκινικό ιστό.

Η Γουάτσον αποφάσισε να αλλάξει τη δήλωσή της σε ενοχή μετά την έναρξη της δίκης.

Η Ρεμπέκα Μπλέιν, προσπαθώντας να μετριάσει την κατάσταση, είπε: “Ένας από εκείνους που το είπε ήταν και ο μέλλων σύζυγός της. Η ίδια της η οικογένεια εξαπατήθηκε από αυτό το ψέμα.”

” Το είχε πει στους φίλους και την οικογένειά της έτσι θα πρέπει να μάθει να ζει με το γεγονός ότι τους έχει πει ότι μπορεί να περιγραφεί ως το πιο ποταπό ψέμα. Πρέπει να παραδεχθώ ότι είχε ηγετικό ρόλο καθώς το ψέμα άρχισε και τελείωσε από την ίδια.Έχει ζήσει πολλά χρόνια με την προοπτική να πάει στη φυλακή.”

Διακόπτοντας την υπόθεση για την επιβολή ποινής ο πταισματοδίκης Τζέραρντ Πάουντερ είπε στο δικαστήριο ότι η Γουάτσον “επιβουλεύτηκε την ευάλωτη πλευρά της ανθρώπινης φύσης.”

Της είπε:” Αυτή η απάτη συνεχίστηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα και περιλάμβανε μεγάλο αριθμό θυμάτων. Επιβουλευτήκατε την ευάλωτη πλευρά της ανθρώπινης φύσης.”

Σε μια συνέντευξη που έδωσε σε τοπική εφημερίδα γεμάτη με ψέματα για να ενισχύσει τη συγκέντρωση χρημάτων στο αποκορύφωμα της απάτης της,η Γουάτσον είπε” Μόλις μου είπαν πως είχα καρκίνο 4ου σταδίου σκέφτηκα την Τζέηντ Κόουντι και το τι της συνέβη.Ήταν μεγαλύτερη από μένα και παρόλα αυτά πέθανε. Αυτό πρόκειται να συμβεί και σε μένα; Μια πιθανότητα 15% δεν ακούγεται πολύ στους περισσότερους ανθρώπους, αλλά για μένα είναι η μοναδική ευκαιρία που έχω. Δεν θα τα παρατήσω.

Η Γουάτσον, που ζει στο Rowhedge κοντά στο Colchester,του Essex θα καταδικαστεί τον Ιανουάριο του επόμενου έτους.

 

Επιμέλεια  Ζέφη Ε. 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τα όχι χτίζονται οι ζωές…

Efi Nika

Το θρίλερ της Βέροιας: Ο Νίκος πήγε για δουλειά και δεν γύρισε ποτέ, η αποκάλυψη της μάνας του και το τελευταίο σημάδι – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μικρό αγόρι με καρδιακή ανεπάρκεια έλαβε το δώρο που του χάρισε τη ζωή: μια νέα καρδιά

Efi Nika