Newsitamea.gr
AMEA news ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Newsitamea προς αναγνώστες: ο ρόλος μας είναι ενημερωτικός και όχι ιατρικός!

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Newsitamea.gr

Newsitamea προς αναγνώστες: ο ρόλος μας είναι ενημερωτικός και όχι ιατρικός!

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν κατηγορηθεί πολλές φορές στο παρελθόν(ακόμα και σήμερα, ίσως και αύριο) για την παρέμβαση τους σε ρόλους που δεν τους αρμόζουν. Έχουμε δει κανάλια σε ρόλο δικαστηρίου και δημοσιογράφους να κάνουν τους δικηγόρους. Εφημερίδες να υιοθετούν το ρόλο του κοινωνικού λειτουργού και ραδιόφωνα στο ρόλο του αστυνομικού.

Εμείς δε θελήσαμε πότε να παρέμβουμε στο ρόλο και στο επάγγελμα κάποιου τρίτου. Ο ρόλος μας είναι καθαρά ενημερωτικός! Θα αναρωτηθούν οι περισσότεροι αναγνώστες μας, γιατί πρέπει να το διαχωρίσουμε; Γιατί κάποιοι θεωρούν ότι δεν ενημερώνονται όπως θα ήθελαν και κακώς δεν εμπλεκόμαστε σε ξένα πεδία.

Ασχολούμαστε με ένα πολύ ευαίσθητο κοινωνικό κομμάτι ενημέρωσης, αυτό της αναπηρίας. Προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο έγκυροι και έγκαιροι γίνεται και προφανώς τα πάμε καλά, για αυτό άλλωστε και η αναγνωστική μας δύναμη μεγαλώνει και δυναμώνει καθημερινά(και σας ευχαριστούμε όλους!). Δυστυχώς στην Ελλάδα ελάχιστα μέσα ενημέρωσης ασχολούνται με την αναπηρία και την πολύπλευρη διαφορετικότητα της, από τις υπόλοιπες ειδήσεις.

Ο σκοπός μας είναι να σας ενημερώνουμε για: κάθε νέα ιατρική έρευνα, για οτιδήποτε αφορά την αναπηρία, με ιστορίες δικές σας ή από το εξωτερικό, για νέες θεραπείες αλλά και για όσα δεδομένα υπάρχουν ήδη. Ποτέ όμως δε θελήσαμε να το ¨παίξουμε¨ γιατροί ή επιστήμονες, θα ήταν το λιγότερο επικίνδυνο και ανεύθυνο. Δε θα σας οδηγήσουμε για κανένα λόγο σε κάποια συγκεκριμένη θεραπεία ή αγορά ιατρικού προϊόντος και σίγουρα όχι για κανένα δικό μας προσωπικό ή οικονομικό όφελος!

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στις προσωπικές επικοινωνίες σας, μέσω τηλεφώνου ή μέσω mail, η κυρίαρχη απάντηση μας είναι: επικοινωνήστε με έναν ειδικό γιατρό(ανάλογα πάντα την περίσταση)! Κατανοούμε το άγχος των γονέων ή των ίδιων των ατόμων με αναπηρία για λύσεις στα προβλήματα τους. Εμείς από την πλευρά μας κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να έχετε διαθέσιμη τη γνώση και μετά να τη διαχειριστείτε όπως καλυτέρα θα κρίνετε εσείς! Σεβόμαστε τις προσωπικότητες σας και σας θεωρούμε κομμάτι του Newsitamea και όχι απλούς χρήστες πίσω από μια οθόνη.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη σας. Εμείς θα συνεχίσουμε την ενημέρωση, όπως έχουμε διδαχτεί σωστά και επαγγελματικά να πράττουμε. Πάντα θα υπάρχουν και δυσαρεστημένοι από το έργο μας, αλλά ελπίζουμε να είναι για τους σωστούς λόγους και όχι για διάφορα μικροκοινωνικά συμφέροντα

Με εκτίμηση

Βογιατζής Ηλίας

Εκ μέρους του Newsitamea.gr

Email: iliasvogiatzis@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πήγαν εκδρομή και πέθαναν: 18 νεκροί Έλληνες μέσα σε μία ημέρα, το πασχαλινό ταξίδι που κατέληξε σε τραγωδία – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Απάνθρωποι πριν τις Άγιες μέρες: 40χρονος έκλεψε μπαταρία από αναπηρικό αμαξίδιο στη Θεσσαλονίκη

Efi Nika

Το κατασπάραξαν τα σκυλιά: Μωρό 1 έτους είχε τον πιο Tpαγικό θάνατο μέσα στο σπίτι του, σε σοκ οι γονείς – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika