Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Tο νεογέννητο Μωρό που καίει Καρδιές με τα Πανέμορφα Μαλλιά του. Σκέτη Γλύκα!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

3

O Junior Cox-Noon είναι μόλις 9 εβδομάδων  αλλά τραβά όλα τα βλέμματα χάρη στην πλούσια κώμη του. Η μητέρα του λέει ότι της παίρνει δύο ώρες την εβδομάδα να κάνει τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ αντί για 40 λεπτά, γιατί την σταματάνε πολλοί άνθρωποι για να χαιρετήσουν τον γιο της.

Αλλά το μωρό απολαμβάνει την προσοχή που παίρνει – και κλαίει αν η μαμά του του φορέσει καπέλο για να κάνουν πιο γρήγορα.

23

Τα περισσότερα νεογέννητα έχουν λίγες τρίχες στο κεφάλι. Αλλά ο Junior, ο οποίος γεννήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Brighton με βάρος 4,5 κιλά στις 30 Ιουλίου, έχει το ψευδώνυμο “Αρκουδάκι”.

Χτες η μητέρα του, η 32χρονη Chelsea Νoon, κομμώτρια από το Brighton είπε: “Γεννήθηκε με πολλά μαλλιά. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσα μαλλιά είχε μέχρι που τον έκανα πρώτη φορά μπάνιο.

Όλες οι μαίες και οι ιατρικοί επισκέπτες είπαν ότι τα μαλλιά του θα έπεφταν, επειδή συνήθως φεύγουν όταν τρίβουν το κεφάλι τους στην κούνια, αλλά δεν έχει χάσει καθόλου μαλλιά από τότε που γεννήθηκε.”

24

25

“Όταν τον πάω στο σούπερ μάρκετ μια φορά τη βδομάδα, ο κόσμος τον κοιτάζει και λέει, “Θεέ μου, κοίτα τα μαλλιά αυτού του παιδιού”, και θέλουν να τα ακουμπήσουν. Δεν δείχνει να τον πειράζει και χαμογελάει λιγάκι.”

“Ο κόσμος με ρωτάει αν θα τα κόψω, αλλά είναι τόσο μοναδικά γι’αυτό θα τα αφήσω όπως είναι.” Του στεγνώνει τα μαλλιά με το πιστολάκι, γιατί διαφορετικά θα έπαιρνε πολλή ώρα. Οι άλλοι γιοι της, ο 6χρονος Mitchell και ο 4χρονος Preston, δεν είχαν τέτοια μαλλιά όταν γεννήθηκαν.

26

27

Είχε άσχημες καούρες όταν ήταν έγκυος στον Junior – το οποίο ίσως αποτελεί απόδειξη για αυτό που λένε οι παλιές μαίες, ότι δηλαδή όσο πιο πολλές καούρες έχει μια έγκυος, τόσο πιο πολλά μαλλιά θα έχει το μωρό. Μια έρευνα από το John Hopkins University το 2007 υποστήριξε αυτή την άποψη.

Οι ερευνητές παρακολούθησαν 64 έγκυες γυναίκες και περίπου 78% αυτών ανέφεραν καούρες. Από τις 28 γυναίκες που ανέφεραν μέτριες ως και σοβαρές καούρες, οι 23 γέννησαν μωρά με μέτρια ή πάνω από μέτρια ποσότητα μαλλιών.

Ο λόγος είναι ίσως ότι στις έγκυες τα επίπεδα οιστρογόνων είναι υψηλά και προκαλούν καούρες – και η ίδια αυτή ορμόνη μπορεί να προκαλέσει ανάπτυξη μαλλιών στο έμβρυο.

 

 

dailymail.co.uk,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δασκάλα έγινε δότρια και έσωσε τη ζωή ενός 2χρονου αγοριού…

Efi Nika

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Διώχνει μακριά κάθε κακό: Αυτή είναι η πιο ισχυρή προσευχή του Άγιου Εφραίμ, να τη λες συνέχεια όπου και να’σαι – ΒΙΝΤΕΟ

Efi Nika