Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Νεκρή 35χρονη που είχε αρχικά διαγνωστεί με Τροφική Δυσανεξία αντί για Καρκίνο

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

Νεκρή 35χρονη που είχε αρχικά διαγνωστεί με τροφική δυσανεξία αντί για καρκίνο

Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν οι γονείς της

Οι γονείς μιας άτυχης δασκάλας η οποία έφυγε από τη ζωή από μια σπάνια μορφή καρκίνου μετά από μια λανθασμένη, όπως λένε οι ίδιοι, διάγνωση της υγείας της, δημοσιοποιούν τώρα την ιστορία της.

Όπως αναφέρουν, οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά λανθασμένα την κόρη τους με τροφική δυσανεξία, ενώ στην πραγματικότητα έπασχε από καρκίνο. Η 35χρονη Claire Tomlinson από τον Ηνωμένο Βασίλειο πέθανε την περασμένη Τρίτη μετά από μια μάχη με μια σπάνια μορφή καρκίνου του νεφρού από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Οι γονείς της, John και Gill Tomlinson, ισχυρίζονται ότι η Claire δεν ξεκίνησε εγκαίρως τη θεραπεία για τον καρκίνο, 5 μήνες αφού είχε επισκεφτεί τους γιατρούς με σοβαρούς πόνους στο στομάχι.

Σύμφωνα με τον πατέρα της, οι γιατροί συμβούλεψαν απλώς την κόρη του να σταματήσει να τρώει ορισμένα φαγητά γιατί είχε δυσανεξία σε αυτά, αλλά δεν έκαναν καμία άλλη εξέταση και δεν ανακάλυψαν το θανατηφόρο καρκίνο.

Οι πόνοι όμως συνεχίζονταν και γίνονταν πιο έντονοι τους επόμενους μήνες, ενώ άρχισαν να επεκτείνονται και σε άλλα μέρη του σώματος. «Δεν προσπαθούμε να πούμε ότι θα μπορούσε να έχει θεραπευτεί, απλά πιστεύουμε ότι η θεραπεία θα μπορούσε να είναι πιο άμεση και επείγουσας μορφής», λένε οι γονείς της.

Η Claire τελικά επισκέφτηκε έναν ιδιώτη γιατρό το Φεβρουάριο και της αποκάλυψε ότι ο πόνος προερχόταν από καρκίνο στο αριστερό νεφρό της, γνωστό ως καρκίνωμα νεφρικών κυττάρων.

Στη συνέχεια, ξεκίνησε θεραπείες έξι εβδομάδες μετά τη διάγνωσή της και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία, αλλά η ασθένεια εξαπλώθηκε στους πνεύμονες και τον εγκέφαλο της με αποτέλεσμα οι γιατροί να μην μπορούν να κάνουν τίποτα. Τελικά η χημειοθεραπεία ήταν ανεπιτυχής και πέθανε την περασμένη εβδομάδα. μετά από 7 μήνες μάχης με τον καρκίνο.

Όπως λένε οι γονείς της, όταν κάποιος ασθενής μιλάει για ένα πρόβλημα που έχει, οι γιατροί πρέπει να είναι σίγουροι ότι έχουν εξετάσει όλα τα ενδεχόμενα. Σκοπός της δημοσιοποίησης της ιστορίας της κόρης τους δεν είναι η αποζημίωση, αλλά η ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο.

dead1

dead2

www.newsbeast.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπράβο κοριτσάρα: Η 18χρονη Μαρία από τη Θεσσαλονίκη διηγήθηκε την ιστορία της & πήρε υποτροφία για τις ΗΠΑ

Efi Nika

Κλείνουν οι Τράπεζες για 4 ημέρες: Μέχρι πότε πρέπει να πληρώσετε δάνεια και μισθοδοσίες για να μην χάσετε ρυθμίσεις – ΒΙΝΤΕΟ

newsitamea

Προσοχή: Κακά μαντάτα για όσους έχουν αυτοκίνητο 10ετίας, φέτος δεν γλυτώνουν το πρόστιμο – ΒΙΝΤΕΟ

Penni Syggrou