Newsitamea.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Mπήκαν τα χρήματα στην Κάρτα Αλληλεγγύης

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

148e2faff02cb557b75eb9e338ff9570_L

Mπήκαν τα χρήματα στην Κάρτα Αλληλεγγύης

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Εργασίας μπήκαν τα χρήματα για την ένατη δόση στην Κάρτα Αλληλεγγύης ενώ ερωτηματικό παραμένει εάν θα συνεχιστεί το πρόγραμμα αφού αυτή η πληρωμή ήταν και η τελευταία, όπως ορίζει έως τώρα η κοινή υπουργική απόφαση για την επιδότηση σίτισης.

Tα χρήματα στην Κάρτα Αλληλεγγύης έχουν πιστωθεί και μπορούν να προχωρήσουν στην «εξαργύρωση» των ποσών στα συμβεβλημένα καταστήματα τροφίμων.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με το Υπουργείο Εργασίας, το ποσό των 17.341.160,00 ευρώ, θα πιστωθεί σε 147.967 δικαιούχους της κάρτας σίτισης εως αύριο Πέμπτη. Η πληρωμή γίνεται σταδιακά και ορισμένοι δικαιούχοι μπορεί να μην δουν άμεσα την πίστωση αφού η διαδικασία θα ολοκληρωθεί έως αύριο Πέμπτη.

Σε αυτό το ποσό περιλαμβάνονται και πιστώσεις για τους 2.657 δικαιούχους που δικαιώθηκαν από τις ενστάσεις και σε αυτή την πληρωμή λαμβάνουν ποσό που αντιστοιχεί σε επιδότηση τριών μηνών (7η, 8η & 9η δόση).

Πρόκειται για την οικονομική ενίσχυση που γίνεται μέσω της χρήσης αυτής της κάρτας και αποτελεί την επιδότηση σίτισης που λαμβάνουν οι παραπάνω δικαιούχοι και η οποία ανέρχεται στο ποσό των 70 – 220 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το πόσο χαμηλό είναι το εισόδημα που έχουν δηλώσει.

ΠΗΓΗ : www.dikaiologitika.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα 6 σημάδια ότι τον ερωτεύεσαι επικίνδυνα

Γιώργος Newsitamea

«Αυτό δεν θα το κάνεις στα παιδιά μας!»: Ο αυστηρός κανόνας που επέβαλε ο Χάρι στη Μέγκαν και η απαγόρευση – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika

Μόνο θαυμασμός: 19χρονος με σύνδρομο Down τερμάτισε με ρεκόρ τον μαραθώνιο και μας έκανε να δακρύσουμε – ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ

Efi Nika