Newsitamea.gr
ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Μόλις οι Γιατροί είδαν το Υπερηχογράφημα της Εγκύου Φοβήθηκαν ακόμη και να την Αγγίξουν. Δεν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ κάτι Παρόμοιο!!!-ΦΩΤΟ

Ακολουθήστε μας στο GOOGLE NEWS και FACEBOOK

5

Όταν η Oksana Kobletskaya από την Οδησσό της Ουκρανίας έμαθε ότι είναι έγκυος, είχε ξετρελαθεί από τη χαρά της.

Η 36χρονη και ο σύζυγός της Sergey είχαν ήδη μια τρίχρονη κόρη και ήταν ευτυχισμένοι που θα αποκτούσαν ένα ακόμα παιδί. Αλλά αυτό που φαινόταν ένα φυσιολογικό, ευτυχές γεγονός, μετατράπηκε σε διεθνή ειδήση. 

1

Ο Sergey και η Oksana δεν σχεδίαζαν να αποκτήσουν μεγάλη οικογένεια, μονάχα δύο παιδιά θα ήταν το ιδανικό. Αλλά τους πρώτους μήνες εγκυμοσύνης, η Oksana έμαθε ότι κυοφορούσε πάνω από ένα έμβρυα.

2

«Κανείς δεν είχε ιστορικό με δίδυμα στην οικογένειά του,» ανέφερε η Oksana. «Ήμουν σίγουρη ότι δε θα συνέβαινε σε μένα.» Αλλά τους περίμενε μια μεγαλύτερη έκπληξη.

3

Όταν η Oksana πήγε για έναν έλεγχο ρουτίνας με υπέρηχο, ο γιατρός της ανακοίνωσε τα πιο απίστευτα νέα της ζωής της. «Όταν είδα το σοκαρισμένο πρόσωπο του γιατρού, η καρδιά μου πάγωσε,» θυμάται η Oksana. «Τότε μου είπε χαμηλόφωνα ότι σίγουρα θα κέρδιζα κάποιο βραβείο γι” αυτό και ότι θα ενίσχυα τον πληθυσμό της χώρας.»

4

Ο γυναικολόγος της είπε: «Βλέπω 5 έμβρυα. Ίσως και 6. Είναι δύσκολο να πω.» Είναι εξαιρετικά σπάνιο να γεννηθούν πεντάδυμα, και μια τέτοια εγκυμοσύνη συμβαίνει μια φορά στις 55 εκατομμύρια εγκυμοσύνες! Καθώς η έκπληκτη μητέρα προσπαθούσε να επεξεργαστεί τα νέα, σε όλη την κλινική άρχισε να κυκλοφορεί η ιστορία της. Κανείς από τους γιατρούς δεν είχε δει κάτι παρόμοιο.

5

«Ένιωσα σα να ονειρεύομαι, μάλλον να έχω εφιάλτη. Περίμενα να ξυπνήσω από το όνειρο,» δήλωσε η Oksana αργότερα. Μαζί με τον σύζυγό της συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να αλλάξουν όλα τα σχέδιά τους για το μέλλον. «Ήταν δύσκολο να το πιστέψουμε. Χρειαζόμασταν κάποιο διάστημα να χωνέψουμε τα νέα. Πως θα φροντίζαμε τόσα πολλά παιδιά;» δήλωσε ο Sergey.

Οι ωδίνες έπιασαν την Oksana στην 30η εβδομάδα κύησης. 8 συνολικά γιατροί ήταν σε αναμονή για να την ξεγεννήσουν. «Με αντιμετώπισαν με μεγάλη προσοχή, σαν να ήμουν κινέζικη κούκλα από πορσελάνη.»

6

Γεννήθηκαν τρία αγόρια και δύο κορίτσια με καισαρική τομή. Οι γιατροί ήταν προετοιμασμένοι για κάθε σενάριο, αλλά τα μωρά αν και μικροσκοπικά γεννήθηκαν υγιέστατα.

7

Αμέσως τα μωρά Daria, Alexandra, Denis, Vladislav, και David έγιναν διάσημα στη χώρα τους. Η γέννησή τους ήταν η πρώτη γνωστή περίπτωση με πεντάδυμα στην Ουκρανία.

8

Τα μωρά, είναι τώρα 5 μηνών. Η Oksana και ο Sergey φαίνεται ότι ανταπεξέρχονται καλά στη φροντίδα μιας τόσο μεγάλης οικογένειας. Όταν πάνε βόλτα, οι περαστικοί δε σταματούν να κοιτάζουν και να γελάνε.

9

Η οικογένεια μετακόμισε και σε μεγαλύτερο διαμέρισμα. Το σπίτι ήταν δώρο από των τοπικών αρχών. Η Oksana μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από τα πέντε νεότερα μέλη και τη μεγαλύτερη αδερφή τους.

10

Ποιος ξέρει; Ίσως τα πεντάδυμα έχουν μπροστά τους μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ! 

11

12

Hefty,fanpage.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όταν το μωρό μου διαγνώστηκε με παιδικό αλτσχάιμερ

Efi Nika

«Μαύρη» καθαρά Δευτέρα: Nεκρή 25χρονη: Οι συγκλovιστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη σφοδρότητα της σύγκρουσης

Efi Nika

Φρίκη με 21χρονο: Έπεσε από τη γέφυρα της Χαλκίδας και τον βρήκαν σε αυτή την κατάσταση

Efi Nika